HerNews.gr
DECORNEWS

Air fryer: Tips που θα σου λύσουν τα χέρια

Το air fryer είναι μια συσκευή που λειτουργεί σαν φούρνος, ατμομάγειρας και τηγάνι μαζί. Το βασικό  πλεονέκτημα είναι ότι σου επιτρέπει να διατηρήσεις αναλλοίωτη την υφή των φαγητών, αλλά και την γεύση. Είναι απαραίτητο θα λέγαμε σε κάθε κουζίνα και θα αλλάξει σίγουρα τον τρόπο που μαγειρεύεις τα αγαπημένα σου φαγητά.

Air fryer: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Μέρος της ελκυστικότητας ενός air fryer είναι το γεγονός ότι μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος στο μισό για τα περισσότερα φαγητά. Βοηθά το να προθερμάνεις την συσκευή, όπως θα έκανες με έναν φούρνο. Αυτό το hack θα διασφαλίσει ότι τα φαγητά, όπως ένα κοτόπουλο, θα είναι ομοιόμορφα ψημένα.

Επίσης, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγεις να κολλήσουν τα φαγητά και δεν αναφέρεται στο εγχειρίδιο οδηγιών. Άλειψε το κάτω μέρος του κάδου με ένα λάδι που έχει υψηλό σημείο καπνού (όπως σογιέλαιο).

Οι περισσότερες φριτέζες διαθέτουν αντικολλητική επίστρωση, αλλά αυτό είναι ένα επιπλέον χέρι βοήθειας για εύκολο καθάρισμα μετά το δείπνο. 

Η φριτέζα αέρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζεστάνεις ένα φαγητό και να επαναφέρεις στη ζωή το αρχικό πιάτο.

Η θέρμανση στη φριτέζα αέρα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με προμαγειρεμένα τηγανητά τρόφιμα, όπως οι τηγανητές πατάτες που έχουν απομείνει.

Επιπλέον η φριτέζα αέρα προσθέτει μια τόσο απολαυστική υφή και γεύση στα λαχανικά, οπότε αν τηγανίζεις στον αέρα φρέσκα λαχανικά χρησιμοποιώντας τη γρήγορη ρύθμιση, θα ευχαριστήσεις ακόμα και τον πιο επιλεκτικό που τρώει.

Χρησιμοποίησε τη φριτέζα αέρα αντί για το φούρνο μικροκυμάτων

Τα παιδιά λατρεύουν τις μίνι πίτσες ως γρήγορο γεύμα. Ο φούρνος μικροκυμάτων μπορεί να δημιουργήσει κάποιες φορές μια μαλακή υφή στην πίτσα. Επίσης, η χρήση του παραδοσιακού φούρνου μπορεί να πάρει πολύ ώρα.

Μπορείς λοιπόν στο air fryer να ετοιμάσεις κατεψυγμένες πίτσες σε λιγότερο από 20 λεπτά και η κρούστα θα βγει τέλεια και τραγανή! Η έτοιμη πίτσα θα έχει γεύση σαν να βγήκε από πιτσαρία, μόνο που θα την έχεις φτιάξει στο σπίτι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύκολα και οικονομικά tips για να ανανεώσετε το σαλόνι σας την άνοιξη

HerNews ka

Έλλη Λαμπέτη: Το σπίτι της μετατρέπεται σε boutique hotel

Her News

Ποια χρώματα σε κάνουν να νιώθεις κουρασμένη; 4 αποχρώσεις προς αποφυγή

HerNews ka