HerNews.gr
Beauty

Καλλυντικά με SPF για περισσότερη προστασία

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο απαραίτητο είναι να φοράμε καθημερινά αντηλιακό. Όμως ξέρατε ότι και τα καλλυντικά περιέχουν SPF, προσφέροντας περισσότερη προστασία;

Αν θέλετε να εξερευνήσετε μερικές από τις επιλογές σε καλλυντικά με αντηλιακή προστασία, διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Πούδρα με SPF

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης πούδρας με SPF είναι ότι προσφέρει συνήθως ελαφριά κάλυψη. Αυτό την κάνει μια εξαιρετική επιλογή για την εφαρμογή αντηλιακού στο πρόσωπό σας. Επίσης η σύσταση της πούδρας θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να μην γυαλίζει από τον ιδρώτα.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν ότι είναι εύκολη στη χρήση για την εκ νέου εφαρμογή του αντηλιακού σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύσκολα σημεία, όπως οι ρίζες των μαλλιών σας.

Foundation με SPF

Εάν προτιμάτε η αντηλιακή σας προστασία να συνοδεύεται από κάλυψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα καλλυντικά, όπως ένα foundation με SPF. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, αλλά σας προτείνουμε ένα που θα περιέχει SPF 25 με SPF 50. 

Primer με SPF

Το foundation δεν είναι το μόνο προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να διαμορφωθεί με SPF. Εάν θέλετε να φοράτε αντηλιακό κάτω από το μακιγιάζ, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το makeup primer είναι η αντηλιακή επιλογή για εσάς. Τα primer με SPF συμβάλλουν στο να θολώνουν τις γραμμές και τις ατέλειες, αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του μακιγιάζ σας (αν φοράτε) και προστατεύουν το δέρμα σας από τον ήλιο. Απλά, απλώστε το με τα δάχτυλά σας ως το πρώτο βήμα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας.

Αντηλιακό setting spray

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να εφαρμόσετε το αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ, το αντηλιακό setting spray μπορεί να είναι απλώς η πιο εύκολη επιλογή για εσάς. Ακριβώς όπως ακούγεται, αυτή η επιλογή αντηλιακού είναι ένα setting spray με SPF. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε το μακιγιάζ σας για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σταθερό, προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. 

Αντηλιακό: Ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε SPF 30 ή 50;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λαμπερό Πρόσωπο: 5 τρόποι για να έχετε το πιο όμορφο δέρμα

Her News b

Ariana Grande: Υιοθέτησε την πιο girly εκδοχή του glazed donut!

HerNewskl

Ακμή: Με αυτούς τους τρόπους θα την καταπολεμήσετε τον χειμώνα

HerNewskl