HerNews.gr
Συνταγές

Yogurt bowl: Ιδέες για το πρωινό σας

Το πρωινό γεύμα που ξεκινάει με yogurt bowl μπορεί να σας προσφέρει ενέργεια για όλη την μέρα. Τα μπολ γιαουρτιού είναι γεμάτα πρωτεΐνη, ασβέστιο και προβιοτικά και, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ πιο εύκολο να τα φτιάξουμε από τα smoothie. Δείτε μερικούς λαχταριστούς συνδυασμούς  παρακάτω και δοκιμάστε όποιους σας αρέσουν.

Yogurt bowl με φρούτα του δάσους

Αυτό το μπολ γιαουρτιού που αξίζει ακόμη και post να γίνει στο Instagram είναι γεμάτο με βρώμη και φρέσκα φρούτα του πάθους, τα οποία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α, βιταμίνη C και κάλιο.

Όλα αυτά βοηθούν στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε χαμηλά επίπεδα. Ο συνδυασμός γιαουρτιού και βρώμης θα σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτες για αρκετές ώρες. 

Μπολ γιαουρτιού με μπανάνα

Γεμισμένο με μπανάνα, κομμάτια σοκολάτας και τσιπς καρύδας, αυτό το μπολ είναι γεμάτο με πρωτεΐνες. Σίγουρα θα αποτελέσει μια απολαυστική γλυκιά απόλαυση  που μπορείτε να απολαύσετε μόλις ξυπνήσετε το πρωί.

Μπολ γιαουρτιού με φυστικοβούτυρο

Αυτό είναι το απόλυτο πρωινό γεμάτο πρωτεΐνες. Ο μοναδικός συνδυασμός γιαουρτιού με μια καλή ποσότητα από φυστικοβούτυρο, είναι αυτό που χρειάζεστε.

Βέβαια μπορείτε να προσθέσετε κι άλλες επικαλύψεις. Η τραγανή καραμέλα, οι σπόροι κολοκύθας και οι σπόροι chia βοηθούν να δώσετε στο μπολ του πρωινού μια νόστιμη τραγανή γεύση, ενώ τα βατόμουρα και οι μπανάνες προσθέτουν μερικές φυτικές ίνες και κάλιο στη διατροφή σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνταγή: Η Εύη Κατσιώνη φτιάχνει Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα & φρέσκα φρούτα

Her News

Λαβράκι και πατάτες στο φούρνο με σάλτσα κάππαρης – Μια υπέροχη συνταγή της Εύης Κατσιώνη

Her News

Συνταγές: Energy balls με φυστικοβούτυρο χωρίς ψήσιμο

HerNews ka