HerNews.gr
Σχέσεις

Γιατί να βγεις ραντεβού με κάποιον που δεν είναι ο τύπος σου;

Όταν πρόκειται για ραντεβού, δεν είναι ασυνήθιστο να θέλεις να βγεις με κάποιον που είναι ο τύπος σου. Μπορεί για παράδειγμα να σε ελκύουν οι εσωστρεφείς άντρες ή οι περιπετειώδεις.

Κι αυτό είναι υπέροχο,  αλλά μερικά ενδιαφέροντα πράγματα μπορεί να συμβούν όταν θα αποφασίσεις να βγεις ραντεβού με κάποιον που δεν είναι ο τύπος σου.

Όλοι έχουν προτιμήσεις για τον τομέα των γνωριμιών και των σχέσεων. Με την πάροδο του χρόνου αυτές οι προτιμήσεις μπορεί να γίνουν πιο άκαμπτες. Οπότε μετατρέπονται σε έναν συγκεκριμένο «τύπο». Επιλέγεις μετά με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά με ποιον θα βγεις ραντεβού. Ο τύπος που σε ελκύει, μπορεί να εξηγεί γιατί είχες πάντα τις ίδιες εμπειρίες ή κάποια από τα ίδια προβλήματα στις σχέσεις.

Το να είσαι ανοιχτή όμως να βγεις ραντεβού με διαφορετικούς τύπους αντρών μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια. Μάλιστα μπορεί να σου συμβούν μερικά καταπληκτικά πράγματα, που δεν τα περιμένες ποτέ.

Μπορεί να ξεκλειδώσεις κρυμμένα ταλέντα

Εάν έχεις συνηθίσει να περνάς χρόνο με άτομα που έλκονται προς τις ίδιες δραστηριότητες, μπορεί να είναι διασκεδαστικό να δεις τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Μόλις το κάνεις, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ή δύο νέα χόμπι κι ενδεχομένως να ανακαλύψεις ακόμη και μια πλευρά του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι υπήρχε.

Το να έχεις έναν σύντροφο που δεν είναι ο συνηθισμένος σου τύπος μπορεί να σε εκθέσει σε νέες εμπειρίες και χόμπι. Μπορεί ακόμη και να σε βοηθήσει να εξερευνήσεις και να αναπτύξεις κρυμμένα ταλέντα που ποτέ δεν ήξερες ότι είχες.

Θα μπορούσες να βρεις έναν νέο τύπο

Όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον εκτός του τύπου σου, συχνά συνειδητοποιείς ότι υπάρχει ένας άλλος τύπος που ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην το είχες συνειδητοποιήσει, αν συνέχιζες να μένεις στα χαρακτηριστικά που έχεις συνηθίσει.

Οι άνθρωποι έχουν μια ιδέα στο μυαλό τους για το ποιος πρέπει να βγει ραντεβού με ποιον. Όμως όταν βγαίνεις από αυτή τη ζώνη άνεσης μπορεί να συμβούν εκπληκτικά πράγματα. Μπορεί να υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο οι προηγούμενες σχέσεις με αυτόν τον τύπο που νόμιζες ότι σου ταιριάζει, δεν  λειτούργησαν.

Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δεν είχες ποτέ έναν “τύπο”

Γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήξερες καθόλου τον τύπο σου, μόλις έλκεσαι από κάποιον που δεν περίμενες. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν έναν τύπο. Μετά συνήθως χρειάζεται να βγουν ραντεβού με κάποιον λίγο διαφορετικό για να συνειδητοποιήσουν ότι ίσως δεν είναι ο τύπος τους. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αποφύγω τις “παγίδες” στη σχέση μου; Τι να προσέξουμε

Her News

Σχέσεις: Η πιο συνηθισμένη ημέρα χωρισμού πλησιάζει επικίνδυνα

Her News

Τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Her News