HerNews.gr
Fitness

Hot Girl Walk: Η νέα τάση στο fitness

Η αποστολή του Hot Girl Walk είναι να ενώσει τις γυναίκες με τρόπο που προάγει την ψυχική και σωματική ευεξία μέσα από το περπάτημα.

Μάλιστα το περπάτημα είναι η πιο δημοφιλής μορφή άσκησης. Κι αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι που πρέπει να ακολουθήσετε, το περπάτημα για φυσική κατάσταση δημιουργεί περισσότερο θόρυβο από ποτέ. 

Οπότε το να πηγαίνουμε βόλτες δεν είναι καινούργιο, αλλά ήρθε η ώρα αυτή η δραστηριότητα να αναδειχθεί περισσότερο. Μπείτε στο Hot Girl Walks, το οποίο έγινε δημοφιλές το 2021 στο TikTok και είναι πλέον μια συνηθισμένη καθημερινή εργασία στη λίστα υποχρεώσεων για όσους έχουν πρόσβαση στην ύπαιθρο κι ένα κομψό αθλητικό outfit.

@exactlyliketheothergirls

Something about a coke zero on a hot girl walk screams this audio #relatable #comedy #girl

♬ original sound – literallylikesoiconic

Τι είναι το Hot Girl Walk;

Το Hot Girl Walk είναι ένας υπαίθριος περίπατος τεσσάρων μιλίων όπου μπορείτε να σκεφτείτε μόνο τρία πράγματα: πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες, τους στόχους σας και πώς θέλετε να τους πετύχετε», λέει η Mia Lind, δημιουργός του Hot Girl Walk, μέσα από το TikTok. 

Η γενική ιδέα είναι να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας σε πρότυπα θετικής σκέψης. Θα πρέπει να αποφύγετε να προσηλώνεστε σε λίστες υποχρεώσεων ή ανησυχίες ή προβλήματα σχέσεων. Αντίθετα, σκεφτείτε θετικά πράγματα στη ζωή σας.

Ποια είναι τα οφέλη από αυτή την νέα τάση στο fitness;

Τα φυσικά οφέλη του περπατήματος έχουν ήδη αναγνωριστεί ευρέως στην ιατρική κοινότητα. Οι καθημερινές βόλτες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τα πάντα, από την καρδιαγγειακή υγεία μέχρι την κινητικότητα.

Όπως έδειξε μια μελέτη του 2014, το περπάτημα πρόσφερε απίστευτα παρόμοια φυσικά οφέλη με το τρέξιμο όσον αφορά τη μείωση της υπέρτασης και του διαβήτη.

Μια μελέτη του 2022 διαπίστωσε ακόμη ότι το «γρήγορο» περπάτημα θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιβράδυνση της βιολογικής διαδικασίας γήρανσης.

Αλλά η τάση του hot girl walking ξεπερνά μόνο τη φυσική πλευρά των πραγμάτων. Αφορά επίσης τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και της αυτοεκτίμησης μέσω της θετικής σκέψης.

Προπονήσεις barre: Η γυμναστική που θα σε κάνει πιο ευλύγιστη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Άνιστον: Αυτές είναι οι wellbeing συνήθειες της!

HerNewskl

Ασκήσεις για την οστεοπόρωση

Her News

Πως να χάσεις το βάρος που πήρες στις διακοπές

Her News