HerNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Σκορπιό

Η ενέργεια που συναντάμε στον Σκορπιό είναι φλογερή και μυστηριώδης. Αυτό το έντονα αισθησιακό ζώδιο του νερού είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά ανεξάρτητο. Η ισχυρή του στάση μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για ορισμένα ζώδια, αλλά υπάρχουν κι άλλα που ταιριάζουν καλά με τον Σκορπιό. Ας μιλήσουμε όμως για το ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Σκορπιό.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Σκορπιός και ο Κριός κυβερνώνται και οι δύο από τον Άρη, οπότε θα έπρεπε να έχουν αρκετά κοινά, σωστά; Λοιπόν, τίποτα δεν είναι τόσο απλό με αυτά τα δύο ζώδια. Σίγουρα, μπορεί να είναι προορισμένοι να έχουν απίστευτη σεξουαλική χημεία, αλλά αν δεν μάθουν να συμβιβάζονται συναισθηματικά και να σέβονται ο ένας το συναισθηματικό βάθος του άλλου, δεν θα υπάρξει ρομαντική σχέση. Με άλλα λόγια, η ισορροπία είναι το κλειδί για αυτό το ζευγάρι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν κι είναι αλήθεια ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προορίζονται να είναι μαζί για πάντα και πάντα. Αυτό συμβαίνει με τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Όταν συναντιούνται οι δυο τους, πετάνε σπίθες. Αλλά αφού η ζέστη κρυώσει, αυτό που μένει είναι δύο ξεροκέφαλα ζώδια που είναι λίγο ως πολύ δύσκολο να κάνουν μια σχέση να κρατήσει.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μερικά ζώδια δένουν φυσικά και γίνονται γρήγορα εραστές, ενώ άλλα βρίσκουν δυσκολίες στο να τα πηγαίνουν καλά. Όσο για τη συμβατότητα του Σκορπιού και των Διδύμων, τείνουν να πέφτουν στη δεύτερη περίπτωση. Ο Σκορπιός είναι πολύ συγκεντρωμένος και σταθερός. Οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο κι επιρρεπείς στο να αλλάξουν γνώμη. Αυτές οι διαφορές δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη, αλλά χρειάζεται πολύ προσπάθεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 06/06 έως 12/06

Her News b

Τα 4 ζώδια που είναι γενναιόδωρα αφεντικά και ανοιχτά σε συζητήσεις

Her News

Τα πιο ρομαντικά ζώδια για να βγεις ραντεβού

Her News