HerNews.gr
Συνταγές

Εύκολα φθινοπωρινά κοκτέιλ

Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε μερικές συνταγές για κοκτέιλ έτοιμες για ωραία βράδια στο σπίτι. Εξάλλου το φθινόπωρο έχουμε και το Halloween οπότε το να ξέρετε πώς να φτιάχνετε μερικά εποχιακά ποτά είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αναδείξετε οποιοδήποτε πάρτι ή ειδική περίσταση.

Μπορεί επίσης να σας φανούν χρήσιμα για βραδιές ραντεβού στο σπίτι. Εμείς  συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα φθινοπωρινά κοκτέιλ που είναι τέλεια για να τα πίνετε όλη τη σεζόν. Αυτά τα κοκτέιλ αξιοποιούν στο έπακρο τα εποχιακά συστατικά, όπως η κολοκύθα.

Pumpkin Spice White Russian 

Αυτό το Pumpkin Spice White Russian είναι το κοκτέιλ που πρέπει να πίνετε κάθε φθινόπωρο. Αυτό το φθινοπωρινό κοκτέιλ φέρνει την τέλεια γεύση κολοκύθας σε ένα κλασικό White Russian με την προσθήκη κρέμας μπαχαρικών κολοκύθας. Είναι τόσο κρεμώδες, ονειρικό και νόστιμο! Πρέπει να το δοκιμάσετε.

Ένα παραδοσιακό White Russian παρασκευάζεται με βότκα, λικέρ καφέ και κρέμα. Κρατήστε τη βότκα και το λικέρ καφέ, αλλά αντικαταστήστε την κανονική κρέμα με κρέμα pumpkin spice. Συμπληρώστε με λίγη σαντιγί για να το κάνετε να ξεχωρίζει!

Sangria με μήλο

Μας αρέσει να δίνουμε σε αυτή τη φρουτώδη συνταγή λίγο αφρό με Prosecco, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο ξηρό αφρώδες κρασί. 

Σε μια μεγάλη κανάτα, ανακατέψτε μαζί μηλίτη, κονιάκ, κρασί, χυμό λεμονιού και τζίντζερ. Προσθέστε φέτες μήλου και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο για έως και μια μέρα. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να αφήσετε το κοκτέιλ να καθίσει για λίγο, ώστε οι γεύσεις να ενωθούν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρωινό: Κάντο όπως οι Άγγλοι

Her News b

Νηστίσιμη μακαρονάδα με πέστο βασιλικού

Her News

Energy balls με κράνμπερι & φυστίκι Αιγίνης: Το πιο νόστιμο και εύκολο σνακ!

HerNews ka