HerNews.gr
Μόδα

Φθινοπωρινές τάσεις ιδανικές για γυναίκες άνω των 50 ετών

Ο Σεπτέμβριος μοιάζει με την Πρωτοχρονιά στο ημερολόγιο της μόδας, εισάγοντας μια σειρά από νέες τάσεις, φρέσκες συλλογές και νέα must have για κάθε γυναίκα.

Κι ενώ η γενιά Z μπορεί να είναι χαρούμενη με την άνοδο των cargo παντελονιών, οι πιο ώριμες γυναίκες μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο να αγκαλιάσουν ένα διαφορετικό κύμα τάσεων.

Για να σας βοηθήσουμε, επιλέξαμε τρεις απίστευτα κομψές και μοντέρνες τάσεις ιδανικές για γυναίκες άνω των 50 ετών.

1. Τζιν μίντι φούστες

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να φορέσετε αυτή την τάση του φθινοπώρου και μας αρέσει που υπάρχουν τόσες πολλές εκδοχές της ίδιας της φούστας για να πειραματιστούμε.

Αν θέλετε μια κομψή εμφάνιση, επιλέξτε μια κλασική τζιν φούστα σε κλασικό σκούρο χρώμα και συνδυάστε την με ένα σακάκι.

3. Πλεκτά σετ

Τα πλεκτά σετ είναι ίσως το αγαπημένο μας πολυετές φθινοπωρινό ντύσιμο. Σίγουρα είναι μια από τις τάσεις που θα δούμε. Φαίνονται υπέροχα κι ωστόσο τα νιώθουμε σαν ένα άνετο φούτερ. Μη διστάσετε να παίξετε με διαφορετικά υφάσματα, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ. Πάντα βέβαια να θυμάστε να διαλέγετε τα σωστά αξεσουάρ, όπως χρυσούς κρίκους ή σκουλαρίκια με πέρλες. 

3. Μονόχρωμα ρούχα

Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τις αποχρώσεις του καφέ στα πάντα. Μια λοιπόν από τις φθινοπωρινές τάσεις που είναι ιδανική για γυναίκες άνω των 50 ετών είναι να δημιουργήσετε ένα σικ μονόχρωμο σύνολο.

Το καλύτερο με αυτό το ντύσιμο είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα αυστηρές όσον αφορά την ακριβή αντιστοίχιση των κομματιών.

Στην πραγματικότητα, μας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα της ανάμειξης του μπεζ χρώματος με ένα πιο σκούρο καφέ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμονό: Πρωταγωνιστεί στη μόδα αυτό το καλοκαίρι

Her News

Slingback γόβες: Το παπούτσι που πρέπει να αποκτήσεις

Her News b

Η κατανόηση των χρωμάτων στη μόδα μόλις έγινε πιο εύκολη

Her News