HerNews.gr
Μόδα

Slingback γόβες: Το παπούτσι που πρέπει να αποκτήσεις

slingback

Τα slingback ή σε απλά ελληνικά τα εξώφτερνα παπούτσια, που αγαπούσαν ιδιαίτερα οι γιαγιάδες μας, ανανεώνονται και γίνονται επιτέλους τάση το 2022.

Δεν μιλάμε για άλλο ένα It παπούτσι αλλά για ένα παπούτσι που βρίσκεται σταθερά στην ντουλάπα πολλών γυναικών που εκτιμούν το διαχρονικό και επενδύουν στο κλασσικό.Η Gabrielle Chanel είχε πει κάποτε πως “με τέσσερα ζευγάρια παπούτσια μπορώ να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο”. Ένα από τα αγαπημένα στιλ παπουτσιών της σχεδιάστριας μόδας ήταν οι slingback γόβες, τις οποίες δημιούργησε πρώτη φορά το μακρινό 1957 στη διχρωμία του μπεζ και του μαύρου.Γιατί λοιπόν δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου αυτές οι γόβες;

heels

All day long

Τα slingbacks στη συνείδηση πολλών γυναικών είναι καταχωρημένα ως «συντηρητικά». Αν έχουν χρώμα ή αν έχουν μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να τους δώσει ξεχωριστό στιλ όπως πχ. έναν φιόγκο, τότε μπορεί να γίνουν μια άκρως stylish επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.Είναι σικάτα, γίνονται funky αν έχουν χρώμα (color block εφέ- συνδυασμός δύο ή περισσότερων χρωμάτων), είναι άνετα και σταθερά και δεν σε πεθαίνουν στο περπάτημα.

Μα ταιριάζει με όλα..

To «μεταβατικό» αυτό παπούτσι από τον χειμώνα προς την άνοιξη ανταποκρίνεται σε διαφορετικό στιλ ντυσίματος. Για το γραφείο, για την απογευματινή ή τη βραδινή βόλτα σου. Πηγαίνει με όλα. Με το pencil παντελόνι σου, με slim-cut leather παντελόνι, με το τζιν σου, με cropped pants, με ένα απογευματινό floral φόρεμα. Όπως και με τις ανοιξιάτικες φούστες σου και με κοστούμι.

γόβες

Φέρνουν την.. άνοιξη!

Όσον αφορά στις slingback γόβες, την άνοιξη είναι που τις συναντάμε συνήθως στις συλλογές των brands. Eίναι ιδανικές για τη θερμοκρασία της εποχής. Ένας από τους λόγους της επιτυχίας τους είναι πως συνδυάζονται τόσο με φούστες και φορέματα όσο με παντελόνια και overalls. Ταυτόχρονα έχουν τη “μαγική” ικανότητα να αναβαθμίζουν κάθε σύνολο.

Νεότερα Άρθρα

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

HerNewskl

Υπέροχα σανδάλια από Les Tropeziennes!

Her News

Slip dress: To fashion item που ταιριάζει σε κάθε περίσταση το καλοκαίρι

HerNewskl