HerNews.gr
Μόδα

Η τάση του εκτεθειμένου σουτιέν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διοχετεύσετε την εσωτερική σας Carrie Bradshaw

Τα κορίτσια της μόδας φορούν εσώρουχα ως ρούχα εδώ και χρόνια: Σκεφτείτε τα δαντελωτά σουτιέν και τα κορμάκια της Madonna στη δεκαετία του ’80 ή τα προσεκτικά επιλεγμένα εμφανή σουτιέν της Carrie Bradshaw στη δεκαετία του ’90.

Πηγαίνετε στη δεκαετία του 2000, όπου ήταν κάτι “hot-girl-dext-door” πράγμα να φοράτε ένα σουτιέν σε έντονα χρώματα κάτω από ένα λευκό γραφικό μπλουζάκι ή φανελάκι. Σήμερα, οι κορσέδες και τα slip dresses είναι τόσο συνηθισμένα που μπορείς μέχρι και να βρεις τρόπο να τα φορέσεις στο γραφείο, αν τα φορέσεις σωστά.

Η Scarlett Johansson φορά ένα λευκό σουτιέν κάτω από ένα ροζ στράπλες φόρεμα

Το εκτεθειμένο σουτιέν είναι απλώς η επόμενη εξέλιξη της τάσης του εσώρουχου ως outwear που ήταν παντού τον τελευταίο χρόνο. 

Ξεκίνησε με φορέματα, η Sydney Sweeney και η Scarlett Johansson έφτασαν και οι δύο στο φεστιβάλ των Καννών του 2023 φορώντας την τάση του εκτεθειμένου σουτιέν – και εμφανίστηκε επίσης έντονα στην Άνοιξη του 2023 της Miu Miu.

Είναι μια τάση που αισθάνεται τόσο κλασικά θηλυκή όσο και εντελώς ανατρεπτική, η οποία είναι τέλεια για τη σημερινή εποχή. Σίγουρα, θυμίζει τα bullet σουτιέν της δεκαετίας του ’50 και τα μπουστάκια της δεκαετίας του ’80, αλλά έχει επίσης μια κάμψη Y2Κ.

Ο Sydney Sweeney φοράει ένα μπλε σουτιέν κάτω από ένα γαλάζιο φόρεμα

Πώς να φορέσετε το Exposed Bra Trend

Μπορεί να αισθάνεσαι τολμηρό, αλλά αυτή η τάση φοριέται πιο εύκολα από όσο νομίζεις. Μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε σουτιέν υπάρχει στη ντουλάπα σας και να εστιάσετε όλη σας την προσοχή στο σουτιέν (αν και φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχο με ένα χαμηλό τζιν παντελόνι ή μια slip φούστα εμπνευσμένη από εσώρουχα).Μοντέλο που φορά το εκτεθειμένο σουτιέν

Δεδομένου ότι το σουτιέν σας είναι ο πρωταγωνιστής του σόου εδώ, σκεφτείτε λίγο περισσότερο την επιλογή σας. 

Εγκαταλείψτε οποιοδήποτε από τα casual σουτιέν που μπορεί να υπήρχαν στη ντουλάπα σας από το γυμνάσιο για αυτά με περίπλοκα σχέδια και μοτίβα. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό – οτιδήποτε με δαντέλα, μετάξι ή διχτυωτό ύφασμα πρέπει να κάνει το κόλπο.

Visible Bra Straps Are Back. Stylists Advise How To Pull Off The Look. |  HuffPost LifeΜόλις διαλέξετε το σουτιέν σας, βάλτε το κολλητό επάνω μέρος και στρώστε το προς τα κάτω για να αποκαλύψετε το πάνω μισό του σουτιέν σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Διακόσμησε με το προσωπικό της στυλ την Hermés Birkin τσάντα της

HerNews ka

French Girls: Αυτό είναι το πιο οικονομικό fashion item που λατρεύουν το καλοκαίρι

HerNewskl

Το εξαιρετικό party της Longchamp At The Races στον ιππόδρομο De ParisLongchamp

HerNews ka