HerNews.gr
Social News

Joe Jonas: Παίρνει διαζύγιο από την Sophie Turner – Η πρώτη τους κοινή δήλωση

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner εξέδωσαν κοινή δήλωση την Τετάρτη για να αναφέρουν δημόσια το διαζύγιό τους για πρώτη φορά.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε φιλικά τον γάμο μας», έγραψε το εν διαστάσει ζευγάρι σε μια ανάρτηση στο Instagram της Sophie Turner.

«Υπάρχουν πολλές εικασιακές αφηγήσεις ως προς το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια ενωμένη απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

Η δήλωση ήρθε μια μέρα αφότου ο Joe Jonas  υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Sophie Turner στο Μαϊάμι, δηλώνοντας σε δικαστικά έγγραφα ότι η σχέση τους είχε «σπάσει ανεπανόρθωτα».

Ο Joe ισχυρίστηκε επίσης στην κατάθεση ότι οι δύο κόρες του και της ηθοποιού ζούσαν κυρίως μαζί του, αλλά αναζητά «κοινή γονεϊκή ευθύνη» μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή κοντά στην οικογένεια Jonas είπε στο Page Six την Τρίτη ότι «το διαζύγιο ήταν η ύστατη λύση για τον Joe», ο οποίος «δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά … έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη πορεία δράσης για τα κορίτσια του».Sophie Turner και Joe Jonas

«Ο Joe έφτασε τελικά σε ένα σημείο όπου ένιωσε ότι είχε εξαντλήσει όλες τις επιλογές για να σώσει τον γάμο», πρόσθεσε ο γνώστης.

Παρά τα προβλήματα στον γάμο τους, ο Joe Jonas που έχει δύο κόρες, τη Willa, 3 ετών και ένα 1χρονο, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη μοιραστεί δημόσια με την ηθοποιό – τραγούδησε ένα τραγούδι αγάπης για την εν διαστάσει σύζυγό του στη συναυλία του συγκροτήματος λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της είδησης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Αποκαλύψε τις δυσκολίες που βίωσε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

HerNewskl

Καλομοίρα: Η τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε για την 13η επέτειό της με τον Γιώργο Μπούσαλη

HerNews ka

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Η ομορφιά είναι υποκειμενική και φευγαλέα”

HerNewskl