HerNews.gr
Διεθνή

Αλ Πατσίνο: Η σύντροφός του ζητά την πλήρη επιμέλεια του 3 μηνών γιού τους

Η Νουρ Αλφαλάχ υπέβαλε αίτηση για πλήρη φυσική επιμέλεια του τριών μηνών γιου της με τον Αλ Πατσίνο.

Η κατάθεση χρησιμοποιείται συχνά από ανύπαντρα ζευγάρια με παιδιά για να καθορίσουν την επιμέλεια των παιδιών, τις επισκέψεις και την υποστήριξη των παιδιών.

Παρά το γεγονός ότι επιθυμεί τη φυσική επιμέλεια, είναι πρόθυμη να δώσει δικαιώματα «εύλογης επίσκεψης» στον 83χρονο Αλ Πατσίνο και ζήτησε να μοιραστεί τη νόμιμη επιμέλεια, κάτι που θα του έδινε λόγο σε σημαντικές αποφάσεις όπως το σχολείο και η ιατρική περίθαλψη.Η Noor Alfallah με τον Al Pacino.

Ζητά επίσης από τον ηθοποιό να πληρώσει τις δικαστικές αμοιβές της και οποιαδήποτε άλλα δικαστικά έξοδα.

Η Νουρ περιέλαβε επίσης ένα αντίγραφο μιας υπογεγραμμένης «εθελοντικής δήλωσης καταγωγής», που αποδεικνύει ότι ο Αλ Πατσίνο είναι ο βιολογικός πατέρας του Ρόμαν. 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί μαζί –  το τέταρτο του Αλ Πατσίνο- στις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Ενώ πηγές είπαν στο TMZ εκείνη την εποχή ότι οι δυο τους ήταν εκστασιασμένοι, ο ηθοποιός φέρεται να ζήτησε τεστ πατρότητας όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι ο Αλ ήταν «σοκαρισμένος» και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να μείνει έγκυος λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλούσε υπογονιμότητα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν γνώριζε καν ότι η Νουρ ήταν έγκυος παρά μόνο δύο μήνες πριν γεννήσει.

Ωστόσο, όταν τα πράγματα λύθηκαν, ο Αλ φαινόταν ενθουσιασμένος που επέκτεινε την οικογένειά του, αποκαλώντας την εγκυμοσύνη «ιδιαίτερη» σε ένα βίντεο  που έλαβε η Daily Mail.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cardi B – Offset: Πυροδοτούν εικασίες συμφιλίωσης αφού πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό

HerNews ka

Pamela Anderson: Για την viral εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ – «Δεν ήξερα ότι θα το προσέξει κανείς»

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στο νόμισμα, στον εθνικό ύμνο και στα γραμματόσημα της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον θάνατο της

HerNewskl