HerNews.gr
Διεθνή

Pamela Anderson: Για την viral εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ – «Δεν ήξερα ότι θα το προσέξει κανείς»

Η Pamela Anderson προκάλεσε σάλο όταν εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο μήνα χωρίς μακιγιάζ , καθισμένη στην πρώτη σειρά σε μια σειρά επιδείξεων με το “γυμνό” πρόσωπό της σε πλήρη εμφάνιση.

Η φυσική της εμφάνιση κέρδισε τον έπαινο από διασημότητες όπως ο Jamie Lee Curtis και η Scarlett Johansson , οι οποίοι το χαρακτήρισαν «πράξη θάρρους και εξέγερσης» και «ισχυρό μήνυμα», αντίστοιχα.

Η Pamela Anderson ωστόσο, δεν περίμενε τόσο έντονες αντιδράσεις.

Πάμελα Άντερσον

«Είμαι χωρίς μακιγιάζ στο σπίτι, οπότε γιατί όχι για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού; Πραγματικά δεν ήξερα ότι θα το προσέξει κανείς, αλλά χαίρομαι που έγινε ένα θετικό μήνυμα», είπε στο People σε μια νέα συνέντευξη.

Και η σταρ – που πρόσφατα αποκάλυψε ότι σταμάτησε να βάφεται μετά τον θάνατο της αγαπημένης της makeup artist το 2019 – έχει μια θετική προοπτική για το να γερνάει και στο Χόλιγουντ, λέγοντας: «Το αποκαλώ Ζωή, όχι γήρανση».

«Το να κυνηγάς τη νεότητα είναι μάταιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε αυτό που είμαστε αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε και να είμαστε εντάξει με το πού στέκονται τα πόδια μας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Πέρα από την εβδομάδα μόδας, η ξανθιά καλλονή έχει δείξει τη λαμπερή της επιδερμίδα σε διαφημίσεις για την Pandora , selfies στο Instagram και εξώφυλλα περιοδικών — και δεν περιμένουμε να το αλλάξει σύντομα.

Όμως, ενώ η Anterson έχει πει ότι είναι «ανακούφιση» να παραλείπει το μακιγιάζ και ότι νιώθει όλο και πιο άνετα με το δέρμα της ενώ ζει μια ήσυχη, απλή ζωή, δεν ορκίζεται για πάντα.

«Δεν είμαι αντίθετη σε αυτό, απλά δεν θέλω να παίξω το παιχνίδι», είπε στο People. «Και ένιωσα καλά να κοιτάζω στον καθρέφτη και να λέω “είμαι καλά έτσι”».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Barbie αστροναύτης, σε ένα ταξίδι χωρίς όρια!

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Βάπτισαν την κόρη τους & η βασιλική οικογένεια δεν έδωσε το παρών παρά την πρόσκληση!

HerNews ka

Ουκρανία: 109 άδεια παιδικά καρότσια για τα 109 νεκρά παιδιά του πολέμου

Her News