HerNews.gr
Μόδα

Dior: Διοργανώνει την επίδειξη μόδας Pre-Fall 2024 στην Νέα Υόρκη

Dior

Ο οίκος Dior συνεχίζει το ταξίδι των συλλογών του, αναζητώντας νέες πηγές έμπνευσης και συνομιλώντας με διάφορες χώρες και κουλτούρες.

Dior

Μετά από αξέχαστα fashion shows, όπως αυτό στο Καλλιμάρμαρο πριν από λίγα χρόνια, ο οίκος ετοιμάζεται να εδραιώσει τη σχέση του με τη Νέα Υόρκη και το Μουσείο Μπρούκλιν.

Dior: Διοργανώνει την επίδειξη μόδας Pre-Fall 2024 στην Νέα Υόρκη

Με ποιον τρόπο; Mε ένα επερχόμενο runway show. Συγκεκριμένα, η επίδειξη μόδας Pre-Fall 2024 έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 15 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.  Αναμένουν, λοιπόν, οι λάτρεις του οίκου να παρακολουθήσουν μια υπέροχη επείδοξη μόδας και εντυπωσιακών καλεσμένων.

Dior

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η προσεχής συλλογή που σχεδιάζεται από τη Maria Grazia Chiuri και πρόκειται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο runway show του Dior, θα αποτελεί φόρο τιμής στους ακλόνητους δεσμούς μεταξύ του οίκου και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τέλος, η σχέση έχει βαθιές ρίζες από τις αρχές της ιστορίας της πολυτελούς μάρκας. Τα show του προσφέρει πάντα εντυπωσιακές εμπειρίες και μοναδικά μηνύματα.

Aναδρομή στο Dior Cruise 2022 show

Η Maria Grazia Chiuri, συνεχίζοντας να εξερευνά τη δύναμη της γυναικείας φύσης μέσα από τις δημιουργίες της, επέλεξε την Αθήνα ως σταθμό για την Dior Cruise 2022 collection. Η έμπνευση για αυτήν την επιλογή αντλήθηκε από μία από τις εμβληματικές φωτογραφίσεις του οίκου Dior.

Επίσης, η συγκεκριμένη έλαβε χώρα στον Παρθενώνα το 1951. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτέλεσε τον κίνητρο για να επιλέξει την Ελλάδα ως προορισμό. Έτσι, ξεκίνησε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μόδας.

Με τον Παρθενώνα ως φόντο και την αρχαιοελληνική αισθητική ως έμπνευση, δημιουργήθηκε μια συλλογη. Στόχος της ήταν να αναδείξει την κομψότητα και τη δύναμη της γυναικείας φιγούρας. Η Dior Cruise 2022 collection στην Αθήνα προσέφερε ένα μοναδικό και αξέχαστο θέαμα. Επίσης, συνδύασε τον κόσμο της μόδας με την κληρονομιά του παρελθόντος κάτι που δε βλέπουμε συχνά.

Dior: Ta beauty looks που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6 κόλπα που δεν φανταζόσουν για να ντύνεσαι καλά όταν έχει κρύο

HerNews ka

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Her News

To Met Gala έρχεται

Her News b