HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Τζούλια Ρόμπερτς: Οι καλύτεροι κινηματογραφικοί ρόλοι της

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν ξεχωριστή.  Ξεχώρισε με το χαμόγελό της στο Mystic Pizza και συνέχισε με την απίστευτη γοητεία της στο Pretty Woman. Πλέον βέβαια, η Τζούλια Ρόμπερτς έχει καταξιωθεί σαν ηθοποιός και ξεχωρίζει σε κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί.

Εδώ θα δούμε μερικούς από τους καλύτερους ρόλους της, αν και δεν είναι εύκολο να διαλέξεις, από την στιγμή που η Τζούλια Ρόμπερτς έχει ένα τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό.

Maggie Carpenter – Runaway Bride

Η ρομαντική κωμωδία ήταν από τα αγαπημένα είδη ταινιών της Τζούλια Ρόμπερτς, κατά τη διάρκεια της πρώιμης καριέρας της. Επίσης κανείς δεν αμφισβητεί πόσο ταιριαστό ζευγάρι ήταν με τον σπουδαίο Ρίτσαρντ Γκιρ. Στο Runaway Bride, η Roberts έπαιξε τη Maggie Carpenter, μια γυναίκα που δεν είχε ποτέ πρόβλημα να βρει την αγάπη, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Isabel Kelly – Stepmom

Αυτό που έκανε την Isabel τόσο ενδιαφέρον χαρακτήρα ήταν ότι ήταν αληθινή.  Η Isabel ερωτεύτηκε έναν άντρα που είχε παιδιά, αλλά αγάπησε και την πρώην σύζυγο του. Οπότε έπρεπε να βρει τη δύναμη μέσα της για να αντιμετωπίσει μια ολοκληρωμένη οικογένεια. . Αυτός ο ρόλος, για την Ρόμπερτς, αφορούσε την αυτοσυγκράτηση, και όσο και αν η πρώην σύζυγος αντιπαθούσε την Isabel, έπρεπε να αποδεχτεί κάποια πράγματα για το καλό των παιδιών της.

Elizabeth – Eat Pray Love

Το Eat Pray Love επικεντρώνεται γύρω από την Ελισάβετ κι όσα ψάχνει να μάθει για την ίδια τη ζωή. Η ταινία αυτή τοποθετεί ξανά την Ρόμπερτς στο επίκεντρο, κατακτώντας τον ρόλο με στιλ και χάρη.

Γυρίζοντας τον κόσμο, η Ελισάβετ ξεκίνησε ένα ταξίδι για να βρει τον εαυτό της πνευματικά και συναισθηματικά. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να αφήσει το βάρος που την κρατούσε κάτω. Αυτή είναι εύκολα μια από τις καλύτερες στιγμές της Roberts στον κινηματογράφο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ARTme της Μαρίας Κορινθίου – Κυκλοφόρησε το 2o τεύχος του περιοδικού που αγαπάει τις τέχνες και τον πολιτισμό

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Απένειμε βραβείο στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις με τον Φοίβο Δεληβοριά

HerNews ka

Avatar: The Way of Water: Στο Top 10 των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών

Her News