HerNews.gr
Ζώδια

3 Ζώδια που βαριούνται εύκολα σε μια σχέση

Ενώ ορισμένα ζώδια λατρεύουν να δημιουργούν άνετες, προβλέψιμες ρουτίνες με τον σύντροφό τους, άλλα λαχταρούν περισσότερη ποικιλία στην ερωτική τους ζωή. Για τα ζώδια που βαριούνται πιο εύκολα στις σχέσεις, τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια Παρασκευή βράδυ στο σπίτι με το ταίρι τους. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται λίγη περισσότερη δράση.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το πώς νιώθετε σε μια σχέση, αλλά το ζώδιό σας είναι ένας από αυτούς. Ας δούμε όμως ποια είναι τα ζώδια που βαριούνται εύκολα σε μια σχέση.

Κριός 

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που κυβερνώνται από τον Άρη και αυτό 100% εξηγεί γιατί δεν μπορείτε να καθίσετε ήσυχοι. Αν και αγαπάτε την ιδέα μιας σχέσης, δεν είναι ασυνήθιστο να αισθάνεστε βαριεστημένοι, ειδικά αν ο σύντροφός σας είναι πιο χαμηλών τόνων.

Αυτή η διαφορά εμφανίζεται συχνά τις νύχτες ραντεβού και όταν ταξιδεύετε. Ο Κριός δεν θέλει να σκέφτεται υπερβολικά τίποτα, αλλά θα προτιμούσε απλώς να βουτήξει σε μια εμπειρία και μετά να βρει το επόμενο πράγμα που θα κάνει. 

Για τον Κριό, οι σχέσεις μπορεί επίσης να αισθάνονται βαρετές μετά το τέλος της φάσης του μήνα του μέλιτος.  Για να διατηρήσετε την αγάπη ζωντανή, πρέπει να έχετε πάντα διασκεδαστικά σχέδια στον ορίζοντα.

Δίδυμοι 

Ως ένα φλύαρο ζώδιο του αέρα, τίποτα δεν σας κάνει να ξεκουράζεστε σαν μια βαρετή συζήτηση. Το κεφάλι σας είναι γεμάτο σκέψεις και ιδέες, γι’ αυτό σας αρέσει μια πνευματώδης συζήτηση. Εάν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σας δώσει κάτι τέτοιο, τότε θα αρχίσετε να κάνετε δεύτερες σκέψεις.

Για να σώσετε μια σχέση, πρέπει να βγαίνετε πιο συχνά με τον σύντροφό σας. Δοκιμάστε κωμικές παραστάσεις, πηγαίνετε σε εκθέσεις τέχνης, παρακολουθήστε ένα μάθημα μαγειρικής ή οτιδήποτε άλλο θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε. 

Τοξότης

Ο Τοξότης επίσης ανήκει στα ζώδια που βαριούνται εύκολα σε μια σχέση. Ως ένα μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Δία, πρέπει να βγείτε έξω, και να δείτε νέα πράγματα. Δεν είναι μόνο για χάρη των εμπειριών – αν και ο Τοξότης θα θέλει πολλές εμπειρίες – αλλά αυτό το ζώδιο έχει μια εγγενή επιθυμία να φωτιστεί διευρύνοντας την κοσμοθεωρία του.

Όταν είστε σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να φαίνεται ότι ο σύντροφός σας, σας κρατάει πίσω. Χρειάζεστε ταξίδια το Σαββατοκύριακο κι αυθόρμητες αποδράσεις που κάνουν την ψυχή σας να νιώσει καλά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 22 έως 28 Αυγούστου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7 Αυγούστου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Μαΐου – Τι φέρνει ο ανάδρομος Ερμής

Her News b