HerNews.gr
DECORNEWS

Οι χώροι που ξεχνάτε να διακοσμήσετε για το φθινόπωρο & οι πιο classy ιδέες

Το φθινόπωρο είναι κάτι σαν το pre-game της περιόδου διακόσμησης των χριστουγέννων. Η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σας για τους πιο ψυχρούς μήνες μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν χαλαρωτικό και φιλόξενο χώρο για να χαλαρώσετε τα βράδια.

Η διακόσμηση σημείων μέσα και γύρω από το σπίτι σας για το φθινόπωρο , όπως η μπροστινή βεράντα, ο μανδύας του τζακιού και η τραπεζαρία, είναι όλες προφανείς επιλογές. Αλλά για όσους από εσάς θέλετε πραγματικά να μεγιστοποιήσετε τη ζεστασιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου, εδώ είναι μερικά σημεία που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ να διακοσμήσετε.

#1 Δημιουργήστε ένα άνετο τραπεζάκι σαλονιού

φθινοπωρινό τραπέζι σαλονιού

Ένα τραπεζάκι ολοκληρώνει το σαλόνι σας, επομένως από τη φύση του, ενσωματώνοντας φθινοπωρινή διακόσμηση, από γεμάτα μπολ μέχρι λουλούδια εποχής γεμίζει το χώρο με φθινοπωρινή χαρά και αύρα.

#2 Μην ξεχνάτε την εστία

διακοσμημένη εστία για το φθινόπωρο

Οι πιθανότητες είναι ότι ο μανδύας του τζακιού σας είναι το ιδανικό μέρος για να διακοσμήσετε με εποχιακή διακόσμηση. Ωστόσο, προσθέτοντας μερικές πινελιές στην εστία του τζακιού σας στρογγυλοποιεί την εμφάνιση και δημιουργεί ισορροπία.

#3 Φέρτε το Fall Cheer στο παιδικό δωμάτιο

Φθινοπωρινή παιδική θήκη βιβλίων

Τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σας αξίζουν επίσης μια ζεστή φθινοπωρινή διακόσμηση στα δωμάτιά τους . Μια μικρή περιοχή ανάγνωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το κάνετε αυτό, ειδικά επειδή μπορείτε να ανταλλάξετε τα βιβλία με όμορφα εικονογραφημένα με θέμα το φθινόπωρο. 

#4 Τοποθετήστε στεφάνια στα ντουλάπια σας

φθινοπωρινά στεφάνια σε ντουλάπια κουζίνας

Τα στεφάνια δεν είναι μόνο για τις πόρτες. Τα μίνι στεφάνια δείχνουν υπέροχα όταν κρέμονται πάνω από τα ντουλάπια σας στην κουζίνα. Μπορείτε να τα στερεώσετε χρησιμοποιώντας μικρά αυτοκόλλητα που δεν θα καταστρέψουν τα ντουλάπια σας όταν τα αφαιρέσετε.

#5 Κάντε μπάνιο στην ομορφιά του φθινοπώρου

μπανιέρα πτώσης

Το φθινόπωρο είναι η πιο “ζεστή” εποχή και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να απολαύσεις τη ζεστασιά και την άνεσή του από την μπανιέρα σου. Είναι ένα μοναδικό αλλά τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε για ένα άνετο φθινοπωρινό καταφύγιο στο σπίτι σας.

#6 Ανυψώστε το παράθυρο του νεροχύτη της κουζίνας σας

φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας

Η προσθήκη φθινοπωρινής διακόσμησης κατά μήκος μιας προεξοχής παραθύρου ή ραφιού πάνω από τον νεροχύτη σας θα σας δώσει λίγη ώθηση ευτυχίας πριν ασχοληθείτε με τη αγγαρεία του πλυσίματος των πιάτων.

#7 Προσθέστε μπαχαρικό κολοκύθας στο καφέ σας

φθινοπωρινός χώρος καφέ

Όταν σκέφτεστε ποιες γωνιές του σπιτιού σας να διακοσμήσετε για το φθινόπωρο, σκεφτείτε απλώς τους αγαπημένους σας χώρους στο σπίτι σας. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να βλέπετε μια τόσο όμορφη διακόσμηση όσο φτιάχνετε τον καφέ σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να “ντύσετε” ένα παράθυρο χωρίς κουρτίνες – Εναλλακτικές λύσεις & ιδέες

HerNews ka

Τύλιξε τα δώρα σου χωρίς χαρτί περιτυλίγματος

Her News

Θετική διακόσμηση και τρόποι να τη δημιουργήσουμε

Her News b