HerNews.gr
DECORNEWS

Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το coffee table

Ένα coffee table είναι απαραίτητο πλέον να υπάρχει σε κάθε σπίτι όλων όσων λατρεύουν τον καφέ.  Η απόλαυση της τελετουργίας της παρασκευής καφέ είναι πολύ πιο εύκολη όταν όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε το τέλειο φλιτζάνι καφέ βρίσκονται στο ίδιο μέρος. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο coffee table για να φτιάξετε το αγαπημένο σας ρόφημα πολύ εύκολα και απλά.

Τι ακριβώς χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα καφέ μπαρ; Γενικά, ένα coffee table περιλαμβάνει την μηχανή του καφέ, κούπες, ζάχαρη και κουταλάκια. Το πώς θα μοιάζει το καφέ μπαρ σας είναι τόσο ξεχωριστό, όσο και το πώς προτιμάτε τον καφέ σας. Αν θέλετε κάτι πολύ απλό και πρακτικό και δεν έχετε ιδιαίτερα πολύ χώρο, συγκεντρώνοντας τις αγαπημένες σας κούπες, την καφετιέρα και βαζάκια με καφέ και ζάχαρη, μπορείτε να φτιάξετε ένα coffee table, σε ένα μέρος του πάγκου της κουζίνας σας.

Μαύρο με λευκό

Τι καλύτερο από ζεστό καφέ και καλό βιβλίο; Αυτή η ιδέα για coffee table είναι ένας αριστοκρατικός τρόπος για να απολαύσετε αυτόν τον ένδοξο συνδυασμό. Ένα δαντελωτό πετσετάκι προσθέτει κάποια ζεστή γοητεία σε αυτή την αξιολάτρευτη γωνιά καφέ. Ο μαυροπίνακας και ο δίσκος δίνουν σε αυτό το καφέ μπαρ μια ατμόσφαιρα αγροικίας.

Κομψό λευκό

Η χρήση μιας κορνίζας σε λευκό χρώμα προσελκύει το μάτι και δημιουργεί ένα σημείο εστίασης. Οι κρεμαστές κούπες δίνουν μια ελκυστική εμφάνιση και προσθέτουν γεωμετρικό ενδιαφέρον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο ως έμπνευση για το δικό σας coffee table.

Καφέ μπαρ σε ντουλάπα

Κρυμμένο πίσω από την όμορφη ξύλινη επένδυση, αυτό το μπαρ καφέ και τσαγιού είναι εξοπλισμένο με μια συλλογή από κούπες, ένα μπρίκι και το πιο σημαντικό, μια καφετιέρα. Επίσης φτιάχνοντας μέσα σε μια ντουλάπα το καφέ μπαρ σας μπορείτε όποτε θέλετε απλά να το απομονώνετε, κλείνοντας τις πόρτες.

Καφέ μπαρ σε καροτσάκι

Αυτό το καροτσάκι είναι αρκετά μεγάλο για να αποθηκεύει τα απαραίτητα για την παρασκευή καφέ όλη την ημέρα κι επίσης μεταφέρεται εύκολα αν χρειαστεί από την κουζίνα στο σαλόνι ή και στο μπαλκόνι, ανάλογα με το πού θέλετε να απολαύσετε τον καφέ σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν θέλετε να κάνετε την κουζίνα σας μίνιμαλ

HerNews ka

Πότε πρέπει να ξεστολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ώστε να έχετε καλή τύχη;

HerNews ka

Η μαγεία των Wax Melts: Πως μπορούν να κάνουν το σπίτι να μυρίζει υπέροχα

HerNews ka