HerNews.gr
DECORNEWS

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν θέλετε να κάνετε την κουζίνα σας μίνιμαλ

Όταν ένα δείπνο είναι στον ορίζοντα, μια μίνιμαλ αισθητική κουζίνας μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος. Χωρίς ακαταστασία, καθαρή και ειρηνική, μια μινιμαλιστική κουζίνα μπορεί να είναι τόσο κάτι για τον εαυτό σας όσο και για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες.

Αλλά αν η ατμόσφαιρα είναι κλειστή, μπορεί να το παρακάνατε. Και ο μινιμαλισμός που πήγε στραβά μπορεί να αισθάνεται αφιλόξενος στη χειρότερη περίπτωση. Δεν αποτελεί έκπληξη πραγματικά, καθώς τα σιωπηλά χρώματα και κανένα αντικείμενο στη θέα, δεν μοιάζουν με τη ζωή και την ψυχή του σπιτιού σας.

Ωστόσο, ο μινιμαλισμός στην εσωτερική διακόσμηση δεν είναι ακριβώς αυτό που ήταν. Αν και αυτή η συγκεκριμένη αισθητική σχεδίασης δεν έχει χρόνο για ακαταστασία, αφήνει χώρο για ένα ελκυστικό φινίρισμα. Αλλά αν πιστεύετε ότι η κουζίνα σας είναι περισσότερο παγωμένη παρά προσεγμένη, διαβάστε για να μάθετε μερικά κοινά μινιμαλιστικά λάθη κουζίνας σύμφωνα με τους σχεδιαστές και πώς να τα διορθώσετε.  

1. Εστιάζετε μόνο σε ουδέτερα χρώματα

Κουζίνα Palmolive με πλάκα μάρμαρο και πράσινους τοίχους.και σειρά statementΟι μοντέρνες κουζίνες ποικίλλουν από ουδέτερες αποχρώσεις έως πιο  πολύχρωμες. Αλλά το τελευταίο θεωρείται συχνά απαγορευτικό στον κόσμο του μινιμαλισμού. Για έναν χώρο μαγειρέματος που είναι τόσο προετοιμασμένος για συνομιλία όσο και για συζητήσεις, σταματήστε να απομακρύνεστε από το χρώμα σε μια προσπάθεια να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται λιγότερο φασαριόζικο. Το κλειδί είναι να το διατηρήσετε ισορροπημένο και μονόχρωμο σε τόνους.

Σίγουρα μια μπεζ κουζίνα είναι δροσερή και προσφέρεται για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί με τους σωστούς τόνους και μια χρωματική γραμμή για να διατηρείται οπτικά ελκυστική και ένας άνετος χώρος κουζίνας μέσα και έξω.

2. Δεν βάζετε χαρακτήρα στα σωστά σημείαΞύλινα ντουλάπια κουζίνας και μαρμάρινοι πάγκοι από πλάκες σε μίνιμαλ κουζίναΈνας χώρος που αποπνέει προσωπικότητα δεν είναι πάντα συνώνυμος του μινιμαλισμού, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να πάνε χέρι-χέρι. Πρόκειται για να προσθέσετε γοητεία μέσω των βασικών οστών του μινιμαλιστικού χώρου της κουζίνας σας, παρά με τη χρήση πολλών αντικειμένων για διακόσμηση.Μια μινιμαλιστική κουζίνα δεν χρειάζεται να είναι κρύα και απρόσωπη. Τα πλούσια, φυσικά υλικά δημιουργούν ένα βάθος χαρακτήρα και ζεστασιά που ξεπερνά την απλή επιφανειακή αίσθηση. Μοναδικές υφές ξύλου, δυναμική φυσική πέτρα και κομψά κατασκευασμένα φωτιστικά μπορούν να αναδείξουν μια κουζίνα από βαρετή σε διαχρονική.

3. Αφήνετε εντελώς στην άκρη την τέχνη και τα αξεσουάρ

Γκρι κουζίνα με νησίδα και ψάθινες καρέκλεςΜε αυτά τα λόγια,  οι πάγκοι και οι τοίχοι της κουζίνας εξακολουθούν να αξίζουν την προσοχή. Η τέχνη, σε τελική ανάλυση, δεν θα πρέπει ποτέ να είναι μια εκ των υστέρων σκέψη στο σπίτι και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από ό,τι θα μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε όταν επιδιώκουμε μια μίνιμαλ αισθητική κουζίνας που δεν αισθάνεται έντονη ή χωρίς ψυχή. Προσθέστε προσωπικότητα χρησιμοποιώντας ζωηρά αξεσουάρ ή έργα τέχνης, όπως και ένα έξυπνα τοποθετημένο χαλί κουζίνας και αρχιτεκτονικά μενταγιόν για λαμπρό φωτισμό.

4. Ξεχνάτε ότι η αποθήκευση πρέπει να είναι εξίσου όμορφηΓυαλιστερό πλακάκι μετρό σε μεγάλη λευκή κουζίναΗ αποθήκευση είναι αποθήκευση, σωστά; Λάθος! Η αποθήκευση της κουζίνας έχει προχωρήσει πολύ και δεν είναι πλέον βαρετή. Μια αόρατη κουζίνα είναι ένα πράγμα, αλλά αν δεν είναι καλός καμβάς για προσωπικότητα και ζεστασιά, δεν λειτουργεί. Χρησιμοποιήστε έναν αρμονικό συνδυασμό απλότητας και γοητείας επιλέγοντας εντυπωσιακό φωτισμό και διατηρώντας τους χώρους χωρίς ακαταστασία με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης. Επιλέξτε σοφά όταν σχεδιάζετε τη μίνιμαλ κουζίνα σας για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα σχέδιο που καμουφλάρει στο περιβάλλον σας για να κρύψει τα βασικά αντικείμενα και να προσθέσει κομψή εμφάνιση.

Πως να διακοσμήσετε μια κουζίνα για την άνοιξη με απλούς & οικονομικούς τρόπους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάσεις στα χαλιά: Σχέδια, χρώματα και υλικά που θα είναι hot την επόμενη χρονιά

HerNews ka

Το χρώμα που επιλέγουν οι σχεδιαστές για το 2024 – Κάνει τα δωμάτια να φαίνονται πιο ακριβά

HerNews ka

Ιδέες για ντουλάπες DIY που είναι εκπληκτικά εφικτές!

HerNews ka