HerNews.gr
Ταξίδια

Τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Όταν ταξιδεύετε στην Ευρώπη υπάρχουν πολλές όμορφες πόλεις που μπορείτε να εξερευνήσετε και να περάσετε αξέχαστες στιγμές. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει σε αυτό το άρθρο μερικά μόνο από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία που αξίζει να κάνετε μια φορά στη ζωή σας check-in. Ανάμεσά τους, θα βρείτε κι ένα υπέροχο κατάλυμα εδώ στη χώρα μας.

COSME, A LUXURY COLLECTION RESORT, ΠΑΡΟΣ

Με μόλις 40 σουίτες όλες με φόντο το Αιγαίο, το Cosme αποπνέει το είδος της πολυτέλειας που έχει γίνει συνώνυμο με τα ελληνικά νησιά. Όλα τα δωμάτια είναι ξεχωριστά, όπως και η πισίνα σε σχήμα μισού φεγγαριού, το σπα και το παραθαλάσσιο εστιατόριο.

BAGLIONI MASSERIA MUZZA, PUGLIA, ΙΤΑΛΙΑ

Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο είναι μια πρώην αγροικία, μέρος ενός συγκροτήματος κτιρίων του 16ου ή του 17ου αιώνα που βρίσκεται σε κτήματα στην περιοχή της Απουλίας της Ιταλίας. Η έκταση των πέντε στρεμμάτων είναι μια ονειρική τοποθεσία, αρκετά διαφορετική σε στιλ. Υπάρχουν μόλις 40 δωμάτια εδώ, που στεγάζονται σε πρώην στάβλους και αχυρώνες και είναι τοποθετημένα γύρω από μια κεντρική αυλή. Καθένα έχει θολωτές οροφές, πολλά έχουν υπαίθρια αίθρια κι όλα είναι διακοσμημένα σε  χαλαρωτικούς ουδέτερους τόνους. 

SUITE DIOR 30 MONTAIGNE, ΠΑΡΙΣΙ

Τέλος, στη λίστα με τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό το πανέμορφο κατάλυμα Dior. Στο συγκρότημα υπάρχει και μουσείο, εστιατόριο, ζαχαροπλαστείο, κήποι και στον τελευταίο όροφο μια σουίτα. Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για τα επτά δωμάτια έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ολόκληρο το «Dior Universe» και να έχουν μια αφοσιωμένη ομάδα 20 για να ικανοποιήσουν κάθε τους ιδιοτροπία, 24/7. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα κρασιά της Σαντορίνης οφείλουν την εξαιρετική ποιότητά τους στο ηφαίστειο του νησιού

HerNews ka

Κεφαλονιά: Η λίμνη Μελισσάνη μαγεύει με τα γαλαζοπράσινα νερά της

HerNews ka

Travel list: Οι καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη το 2023

Her News