HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 24 έως 30 Οκτωβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 24/10 έως 30/10.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα που θα κινητοποιηθεί ιδιαίτερα το σεξουαλικό σας κομμάτι, θα ανέβει η λίμπιντο σας και θα θελήσετε να περάσετε κάποιες ώρες παραπάνω με το ταίρι σας. Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα τους απασχολήσουν θέματα κληρονομικά, όπως και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία. Τα ζώδια του Κριού, καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να μπείτε στη διαδικασία να το τακτοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα σχέσεων και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που είχατε αμελήσει. Άτομα από την οικογένεια θα σας συμβουλέψουν σχετικά με κάποιες συνεργασίες που θα προκύψουν και προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας. Τα ζώδια του Ταύρου θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μια εβδομάδα με όλη σας τη προσοχή στραμμένη στο εργασιακό σας κομμάτι και σε κάποιες συμφωνίες πολύ ευνοϊκές για εσάς. Εσείς φροντίστε να υπογράψετε τώρα που Ερμής ορθοδρόμησε και όλα αυτά που θέλετε θα έχουν διάρκεια. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και αυτή την εβδομάδα και αν ορισμένοι από εσάς, θα θελήσετε να επισημοποιήσουν μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Έχει έρθει επιτέλους και για εσάς τα ζώδια του Καρκίνου, αυτή την εβδομάδα να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν πάλι είστε μόνοι σας, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κόσμος που θα σας φλερτάρει, θα δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον και αυτό θα έχει σαν συνέπεια να φτιάξει κατά πολύ η διαθεσή σας. Αν έχετε παιδιά, πολύ πιθανόν να χρειαστεί να τα ενισχύσετε οικονομικά.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να μείνετε λίγο παραπάνω στο σπίτι σας, να ξεκουραστείτε, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν έχετε πάρει ανάσα από τις υποχρεώσεις που σας ανάγκαζαν να μην προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα. Εξακολουθείτε να ευνοήσετε σε θέματα παιδιών όπως επίσης και στα ερωτικά σας. Αν είστε μόνοι, αρκετοί είναι αυτοί που σας φλερτάρουν. Αδράξτε την ευκαιρία και μην κλείνεστε σπίτι σας, γιατί ο έρωτας κάπου εκεί έξω σας περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ -22 Σεπ)

Ωραία είναι στο σπίτι σας, αλλά θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βγείτε προς τα έξω, για να μπορέσετε να κλείσετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες ή να υπογράψετε κάποια συμβόλαια που για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα επαγγελματικά αλλά και την εικόνα που έχετε προς τα έξω, γιατί για αρκετό διάστημα είχατε αδρανήσει.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ )

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε τα ζώδια του Ζυγού, λίγο παραπάνω στις ασφάλειες σας και θα μπείτε σε μια διαδικασία αν είστε ασφαλής με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει και αν παίρνετε την αγάπη που εσείς θέλετε.
Πολύ πιθανόν η αυτοπεποίθηση σας να κλονιστεί από κάποια οικονομικά που έχετε σε εκκρεμότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ευνοηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή μια ανώτερη γνώση που θέλετε να αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (21Οκτ-22 Νοε)

Εσείς θα θελήσετε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά σας.
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια άτομα που σας σχολιάζουν πίσω από τη πλάτη σας και να κάνουν μηχανορραφίες για αυτό καλά θα κάνετε να είστε προσεχτικοί σε ποιους μιλάτε και τι λέτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές που πιθανόν έχετε αμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας, να ηρεμήσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να δείτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη. Για να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά και τι πρέπει να κάνετε. Και εφόσον ξεκουραστείτε, θα σας πρότεινα προς το τέλος της εβδομάδας να εστιάσετε στις σχέσεις και συνεργασίες και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τα ζώδια του Αιγώκερου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους ελπίδες και ονειρά σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε σχέδια για το μέλλον έτσι ώστε να τα πραγματοποιήσετε. Συγχρόνως δεν θα λείψουν τα φλερτ μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή τα προξενιά που θα σας κάνουν οι φίλοι σας. Σε όσους από εσάς είστε μόνοι χωρίς σύντροφο, αδράξτε τις ευκαιρίες και μην τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν-19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών και επαγγελματικών δεν αποκλείεται και μια συνεργασία με το σύντροφο της ζωής σας. Εστιάστε λοιπόν στις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας, για να έχετε οικονομικά αρκετά οικονομικά οφέλη λίγο αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλείστε να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αρκετοί από εσάς αυτή την εβδομάδα, θα ασχοληθείτε με την εργασία και τη καθημερινοτητά σας. Άλλοι θα σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα σας. Και άλλοι θα επεκταθείτε εργασιακά στο εξωτερικό ή σε πολύ μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από εκεί που ζείτε. Δεν αποκλείεται να μπείτε και στη διαδικασία να διαβάσετε για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό.

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Φεβρουαρίου

Her News