HerNews.gr
Beauty

Jennifer Garner: Αυτό είναι το αγαπημένο της προϊόν για τα μαλλιά

Η Jennifer Garner μοιράζεται το προϊόν της για την καταπολέμηση της αραίωσης των μαλλιών της. Η 50χρονη ηθοποιός μίλησε για τα οφέλη του Virtue’s Flourish Density Booster, το οποίο κοστίζει 50 $. Εξήγησε πώς το σπρέι τη βοήθησε να αποκτήσει υγιή μαλλιά.

Το προϊόν που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά της η Jennifer Garner

Η Garner όπως έχει πει σε δηλώσεις της, το Flourish Density Booster είναι διαφορετικό από άλλα προϊόντα. «Είναι φτιαγμένο για γυναίκες. Έχει συνταχθεί επιστημονικά για το κεφάλι μιας γυναίκας».

Το προϊόν δημιουργήθηκε ειδικά για γυναίκες χρησιμοποιώντας την γεννητική τεχνολογία της μάρκας (Alpha Keratin 60KU), μαζί με άλλα ασφαλή συστατικά (όπως Alpha + Gamma Keratins κι ένα Biomimetic Signal Peptide). Η φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει στους εύθραυστους θύλακες της τρίχας, ώστε να μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Το Density Booster είναι το μόνο σπρέι που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Η περιγραφή λέει: «Το Flourish Density Booster είναι ιδανικό για την πρόληψη της τριχόπτωσης ή την ήπια έως μέτρια αραίωση μαλλιών. Είναι ασφαλές για το χρώμα, ασφαλές για εγκυμοσύνη, ασφαλές για θηλασμό, χωρίς paraben, είναι vegan κι είναι χωρίς γλουτένη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το μυστικό για σαγηνευτικό βλέμμα

HerNewskl

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο βολικό bun για τις διακοπές

HerNewskl

Mocha Manicure: Το φθινοπωρινό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια!

HerNewskl