HerNews.gr
DECORNEWS

Οι καλύτερες ιδέες αποθήκευσης παπουτσιών

Τα παπούτσια μπορεί να είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητας και της αισθητικής σας, αλλά η εύρεση ενός χώρου αποθήκευσης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είτε έχετε ένα σωρό παπούτσια στην είσοδο ή τον χώρο σας είτε έχετε μια αποδιοργανωμένη ντουλάπα, η αποθήκευση παπουτσιών είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να κρατήσετε οργανωμένο στο σπίτι σας.

Με λίγη δημιουργικότητα και μερικές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, μπορείτε να ανατρέψετε τα δεινά αποθήκευσης των παπουτσιών σας. Μοιραζόμαστε τις αγαπημένες μας ιδέες αποθήκευσης παπουτσιών για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το σπίτι σας οργανωμένο και χωρίς ακαταστασία, ενώ παράλληλα θα κάνετε τα παπούτσια σας εύκολα προσβάσιμα.

#1 Διάφανα κουτιά

Ντουλάπα για κοριτσάκι με ακρυλικά ράφια παπουτσιών

Εάν η ντουλάπα του παιδιού σας έχει άφθονο χώρο στο πάτωμα, μπορεί να χρησιμεύσει ως το τέλειο μέρος για να αποθηκεύσετε παπούτσια. Τα διάφανα κουτιά παπουτσιών μπορούν να στοιβάζονται και βοηθούν στη διατήρηση της ακαταστασίας των πραγμάτων σε μια μικρότερη ντουλάπα.

#2 Βασικό ράφι

Ένα ράφι που αποθηκεύει παπούτσια

Βιβλιοθήκη ή ράφι παπουτσιών; Αυτό το απλό ράφι δείχνει όμορφο και αποθηκεύει πιο κοντές και ψηλότερες μπότες. Εάν είστε συλλέκτης παπουτσιών, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλετε τη συλλογή σας, ειδικά αν έχετε ένα μοναδικό γούστο.

#3 Ονειρική ντουλάπα παπουτσιών

Ένας μεγάλος τοίχος αποθήκευσης παπουτσιών με γυάλινες μπροστινές πόρτες ντουλαπιών

Αυτό οδηγεί την αποθήκευση παπουτσιών στο επόμενο επίπεδο. Τα επώνυμα παπούτσια αξίζουν ένα κομψό μέρος για να εκτίθενται και να αποθηκεύονται. Τα ράφια αυτής της ντουλάπας διαθέτουν φωτισμό και γυάλινες πόρτες που μοιάζουν με κάτι που θα βλέπατε στο αγαπημένο σας κατάστημα παπουτσιών.

#4 Πλαστικά κουτιά με καπάκια

Μια βόλτα στη ντουλάπα με κάδους αποθήκευσης

Τα πλαστικά κουτιά μπορούν να αποθηκεύσουν μια πληθώρα αντικειμένων, αλλά έχετε σκεφτεί να αποθηκεύσετε παπούτσια σε αυτά; Είναι πιο στιβαρά και πιο προστατευτικά από το χάρτινο κουτί παπουτσιών που παίρνετε από το κατάστημα. Επιπλέον, βοηθούν το ντουλάπι σας να φαίνεται πιο οργανωμένο και συνεκτικό όταν στοιβάζεται.

#5 Πάγκος εισόδου με αποθηκευτικό χώρο

Ένας μικρός πάγκος εισόδου με ράφια παπουτσιών

Εάν έχετε μια μικρή είσοδο , τα έπιπλα διπλής χρήσης είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτός ο μικρός πάγκος χρησιμεύει ως σημείο για να καθίσετε και να βγάλετε τα παπούτσια, ενώ τα ράφια  κάτω κρατούν τα παπούτσια σε ένα μέρος.

#6 Ψάθινα καλάθια αποθήκευσης

Ένα ντουλάπι mudroom με ψάθινα καλάθια για αποθήκευση παπουτσιών

Αυτή η διάταξη διαθέτει κυβάκια και στήλες για κάθε μέλος της οικογένειας. Τα ψάθινα καλάθια αποθήκευσης διευκολύνουν την αποθήκευση και την αφαίρεση των παπουτσιών, διατηρώντας παράλληλα μια κομψή, συνεκτική εμφάνιση στον χώρο.

#7 Ένας τοίχος από παπούτσια

Ανοιχτά ράφια με σειρές παπουτσιών

Μερικές φορές μια ντουλάπα δεν είναι αρκετός χώρος για να αποθηκεύσετε όλα τα παπούτσια σας. Εάν έχετε μια όμορφη συλλογή παπουτσιών, σκεφτείτε να την εμφανίσετε σε ανοιχτά ράφια στο δωμάτιό σας. Αυτές οι πολύχρωμες, κομψές γόβες μοιάζουν με έργο τέχνης σε αυτό το υπνοδωμάτιο.

Πώς να αποθηκεύσετε με σωστό τρόπο τα εποχιακά σας ρούχα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρώματα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα κάνουν το σπίτι σας πιο ζεστό & δεν είναι κόκκινο με πράσινο!

HerNews ka

Πως να προστατέψετε τα φυτά εσωτερικού χώρου από την κεντρική θέρμανση

HerNews ka

Φθινοπωρινές καλλιέργειες: Πως να φυτέψετε λαχανικά στον κήπο ή τη βεράντα σας

Her News