HerNews.gr
Αφιερώματα

Tony Robbins: 4 ενδιαφέροντα facts που ίσως δεν γνωρίζετε για τον ταλαντούχο συγγραφέα (και όχι μόνο)

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τον Tony Robbins ως ομιλητή και λάτρη της αυτοβελτίωσης και του NLP. Είναι διάσημος φιλάνθρωπος, συγγραφέας και επιχειρηματίας και τον είδαν πολλοί άνθρωποι όταν εμφανιζόταν σε αμερικανικά infomals.

Έχει γράψει επιτυχημένα βιβλία, τα οποία περιλαμβάνουν τα «Awaken the Giant Within», «Unleash the Power Within» και «Unlimited Power». Ο Tony Robbins γεννήθηκε στην Καλιφόρνια όπου μεγάλωσε και η οικογένειά του κατάγεται από την Κροατία.

 Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα επιτυχίας, καθώς είχε μια πολύ δύσκολη ανατροφή και αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι σε ηλικία 17 ετών. Από τότε έχει γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας και έχει αφιερώσει μέρος της εστίασής του στην ανθρωπιστική εργασία.

Tony Robbins, The CEO Whisperer | Fortune

Δώρισε τα χρήματα που κέρδισε από το βιβλίο του «Money: Master the Game» στην ομάδα Feeding America προκειμένου να βοηθήσει να ταΐστούν οι πεινασμένοι. Ο Tony Robbins ίδρυσε επίσης το ‘Anthony Robbins Foundation’, το οποίο είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η ιστορία της ζωής του Tony Robbins είναι μια αληθινή ιστορία επιτυχίας γιατί στην πραγματικότητα προέρχεται από ένα λιγότερο τυχερό υπόβαθρο. Δεν μεγάλωσε σε εύπορη οικογένεια και δεν κατάφεραν να γιορτάσουν ούτε τα Χριστούγεννα ή την Ημέρα των Ευχαριστιών για οικονομικούς λόγους. Ο Tony Robbins αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει πλούσιος όταν μεγάλωνε, ώστε να μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να ξεφύγουν από τις λιγότερο τυχερές συνθήκες διαβίωσης και επίσης να μάθουν πώς να γίνονται πλούσιοι.

Υπήρξε προπονητής σε μεγάλα ονόματα

Ο Tony Robbins είναι διάσημος για το ότι καθοδηγεί ανθρώπους και τους βοηθά να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους και να γίνουν επιτυχημένοι στις επιχειρήσεις τους. Έχει πραγματοποιήσει πολλά εργαστήρια, μαθήματα και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο και μάλιστα έχει καθοδηγήσει μερικά πολύ μεγάλα ονόματα στον κόσμο των διασήμων. Μερικές από τις διασημότητες που βοήθησε περιλαμβάνουν την Oprah Winfrey, τον Bill Clinton, τον Leonardo DiCaprio, τη Serena Williams, τον Paul Tudor Jones και τον Andre Agassi. Έχει γνωρίσει επίσης τον Νέλσον Μαντέλα, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη Μητέρα Τερέζα.

Tony Robbins (@TonyRobbins) / X

Έχει ενδιαφέρουσες συνήθειες

Επιλέγει να φροντίζει την υγεία του και να απέχει από το αλκοόλ, την καφεΐνη, το κοτόπουλο και το κόκκινο κρέας. Έχει επίσης μια ενδιαφέρουσα συνήθεια να πηδά σε ένα λουτρό πάγου μετά τις ομιλίες και τα σεμινάρια του, επειδή λέει ότι τον βοηθά να χαλαρώσει και να γειωθεί μετά τις ομιλίες του.

Τα σεμινάριά του δεν είναι φθηνά

Ίσως ο λόγος για τον οποίο ο Tony Robbins είναι τόσο πλούσιος είναι επειδή χρεώνει μια περιουσία για τις ομιλίες και τα εργαστήριά του. Προκειμένου να λάβετε προπόνηση one on one από τον ίδιο, θα πρέπει να πληρώσετε έως και 7 νούμερα και η συμμετοχή σε ένα από τα εργαστήριά του θα σας κοστίσει τουλάχιστον 5000 δολάρια.  Έχει καθαρή περιουσία περίπου 480 εκατομμύρια δολάρια .

Οι 6 καλύτερες φράσεις του Tony Robbins

  • Οι άνθρωποι δεν είναι τεμπέληδες, έχουν απλώς στόχους που δεν τους εμπνέουν
  • Οι ηγέτες δαπανούν το 5% του χρόνου για το πρόβλημα και το 95% για τη λύση
  • Η ποιότητα της ζωής σας είναι η ποιότητα των σχέσεων σας
  • Όταν είστε ευγνώμονες ο φόβος εξαφανίζεται και εμφανίζεται η αφθονία 
  • Οι μόνοι άνθρωποι χωρίς προβλήματα είναι εκείνοι στα νεκροταφεία
  • Το παρελθόν σας δεν ισούται με το μέλλον σας

Οι φράσεις του Tony Robbins είναι ένα τραγούδι της ελπίδας και της θέλησης για ζωή. Βασικά, βασίζονται στην εμπιστοσύνη στις δικές μας ικανότητες: ανεξάρτητα από το τι μας λένε άλλοι, μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στις δικές μας αντιλήψεις. Όντας θετικός, εκτός από τη διευκόλυνση της ζωής μας, θα μας φέρει περισσότερη θετικότητα και χαρά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Το χιουμοριστικό βίντεο της Finos Film

HerNews ka

Κινηματογραφικές ατάκες που έγραψαν ιστορία

Her News b

Παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης – Πόσο άλλαξε η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

HerNews ka