HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ι Am Georgina: Το ντοκιμαντέρ της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο σαρώνει στο Netflix

Τη δική της σειρά με τίτλο «Ι Am Georgina» κυκλοφόρησε στο Netflix η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα. Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από επεισόδια, δείχνει τη ζωή της  πίσω από τις κάμερες και τα φλας. Η ζάπλουτη καθημερινότητα μιας κοπέλας που η ζωή της άλλαξε, απο τότε που γνώρισε τον σύντροφό της.

«Ι Am Georgina» .. Μια ζωή σαν παραμύθι..

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, «Ι Am Georgina» , βλέπουμε το «παλάτι» του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ισπανία, αλλά και την πολυτερή ζωή τους.. Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ από την Αργεντινή στο ντοκιμαντέρ του Netflix περιγράφει το πως ξεκίνησε η σχέση της με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Η Χεορχίνα αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για το πως γνωρίστηκαν με τον σύντροφό της, αλλά και την ασφυκτική πίεση που της άσκησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι να πουν πως είναι και επίσημα ζευγάρι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Η γνωριμία της Χεορχίνα με τον Κριστιάνο στα Gucci

«Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα. Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω… πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν..»

Η Χεορχίνα ζει τον έρωτα των ονείρων της όντας στο πλάι του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Εκτός από τις προσωπικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί και με τα παιδιά τους. Μαζί στις διακοπές μαζί και σε κάθε σύντομη απόδραση μιας και ο φόρτος εργασίας και των δύο είναι πολύ μεγάλος. Δείχνουν σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Ερωτευμένοι όπως την πρώτη στιγμή. Όταν ο ένας κοίταξε τον άλλον στα μάτια.

Στο ντοκιμαντέρ «Ι Am Georgina» η Χεορχίνα δηλώνει: “Κοιμόμουν σε μία αποθήκη, όταν γνώρισα τον Ρονάλντο άλλαξε η ζωή μου”

«Ερχόταν να με πάρει από την δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti». Ο Κριστιάνο, απλά είπε: «Τι να έκανα, αυτό το αυτοκίνητο είχα!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)


Η ίδια έπρεπε να συνηθίσει στο γεγονός ότι πήγαινε με λεωφορείο στη δουλειά της και μετά την έπαιρνε από εκεί ο 36χρονος ποδοσφαιριστής με ένα από τα πανάκριβα supercar του. Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ μιλάει για την εποχή που χανόταν μέσα στην πανάκριβη έπαυλη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ισπανία, λέγοντας ότι της φαινόταν αδιανόητη η χλιδή, καθώς η ίδια μεγάλωσε σε ένα πιο ταπεινό σπίτι.

Η 27χρονη influencer που έχει 29,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, πρωταγωνιστεί στο δικό της ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «I Am Georgina»

Στα επεισόδια του «I Am Georgina» η ίδια τονίζει ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι τα παιδιά της και η οικογένεια, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν να συνηθίσει τη δημοσιότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη σειρά του έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του και της έχει αφοσιωθεί πλήρως, αφήνοντας πίσω του το.. πικάντικο ερωτικό του παρελθόν.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Χεορχίνα, η μελαχρινή καλλονή αποκαλύπτει τον τρόπο που ο Κριστιάνο την μαγνήτισε και της άλλαξε τη ζωή. «I Am Georgina».. Όταν και τα πιο τρελά όνειρα, γίνονται πραγματικότητα..

Νεότερα Άρθρα

Rebelde: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις

Her News b

Maestro: Κατέκτησε κιόλας την 8η θέση στο Netflix- Η αποθέωση από τους θεατές στo Twitter!

HerNews ka

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

Her News