HerNews.gr
Ψυχολογία

Πώς να παραμείνετε ήρεμοι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού

Όταν μιλάμε για ταξίδια, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το ταξιδιωτικό άγχος είναι μια πραγματικότητα και το να μείνουν ήρεμοι μερικοί άνθρωποι ενώ ταξιδεύουν δεν είναι εύκολο ζήτημα.

Υπάρχει ένα ποσοστό του πληθυσμού που πάσχει από αγχώδη διαταραχή, έτσι αυτοί οι άνθρωποι ιδιαίτερα μπορούν να προβλέψουν ότι όταν ταξιδεύουν, μπορεί να υποφέρουν από άγχος ή ακόμα και κρίση πανικού.

Ο χρόνος που ξοδεύετε σε ένα ταξίδι θα σας δώσει ένα διάλειμμα από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες και θα σας προσφέρει μια ευκαιρία να ανανεωθείτε. Τι γίνεται όμως αν δεν νιώθετε και τόσο ήρεμοι στα ταξίδια;

Να σχεδιάζετε πάντα εκ των προτέρων

Για να ξεκινήσετε, φροντίστε να είστε ήρεμοι από την αρχή. Check in μέσω εφαρμογών για κινητά ή συμπληρώστε οποιαδήποτε φόρμα μπορεί να χρειαστεί εκ των προτέρων, αν ταξιδεύετε με το αεροπλάνο. Και όταν μπείτε στο αεροδρόμιο, στο αμάξι ή στο τρένο, ενεργοποιήστε την πιο ήρεμη, χαλαρωτική λίστα αναπαραγωγής σας.

Έχετε ένα σχέδιο έτοιμο

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε έναν μηχανισμό αντιμετώπισης για να μείνετε ήρεμοι, πριν ακόμη φύγετε. Έχετε ένα σχέδιο πριν το ταξίδι σας, οπότε αν νιώθετε άγχος, ξέρετε ήδη τι πρόκειται να κάνετε.

Εάν νιώθετε το άγχος να έρχεται, υπάρχουν μερικές εύκολες τεχνικές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εξασκηθείτε στη σωστή αναπνοή χρησιμοποιώντας τους μύες του στομάχου σας και μειώστε την αναπνοή από το στήθος σας. Μετρήστε αντίστροφα από το 100. Εάν έχετε πρόσβαση στην τουαλέτα, καθίστε και βάλτε το κεφάλι σας ανάμεσα στα γόνατά σας και αναπνεύστε. Ρίξτε στο πρόσωπό σας κρύο νερό για να ηρεμήσετε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να ντρέπεστε

Her News

3 απλά βήματα για να σε σέβονται όλοι

Her News

Νιώθεις εκνευρισμό χωρίς λόγο; Υπάρχει εξήγηση

Her News b