HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λέω στη Δήμητρα να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδήμα, για το ενδεχόμενο να ξανά παντρευτούν αλλά και για την πρόταση γάμου που της έκανε μετά τον χωρισμό τους στην οποία ακόμη δεν έχει ακούσει το «ναι».

«Ούτε εγώ θέλω να παντρευτούμε. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μιλώντας για την Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Manuella: Η Ελληνίδα Youtuber που αξίζει την Προσοχή σου!

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

HerNews ka

Γεωργία Παράσχου: To 2021 βρίσκει τις γυναίκες σε πρώτο πλάνο

Her News