HerNews.gr
Σχέσεις

Πώς να κάνεις manifest καλύτερες φιλίες στη ζωή σου

Για τους περισσότερους από εμάς, οι φιλίες μας πηγάζουν από μια παιδική σύνδεση, παρόμοια ενδιαφέροντα ή μια κοινή ομάδα φίλων. Σπάνια αφιερώνουμε χρόνο για να σταματήσουμε και να σκεφτούμε πώς ο εσωτερικός μας κύκλος μπορεί να επηρεάζει τη ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχει αλήθεια στο ρητό «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», και όλοι θα πρέπει να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται και θέλουν το καλύτερο για εμάς.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι το να κάνεις φίλους ως ενήλικας είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Τα πολυάσχολα εργασιακά μας προγράμματα, οι οικογενειακές δεσμεύσεις και οι ερωτικές μας ζωές συχνά αφήνουν ελάχιστο χώρο για συναναστροφή ή την ενέργεια για να καλλιεργήσουμε τις συνδέσεις που έχουμε ήδη. Εδώ όμως μοιραζόμαστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για αυτό, πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τις αρχές του manifest στη ζωή σας και πώς μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερες φιλίες.

Τι είναι το manifest και πώς μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες σας;

Ο όρος «manifest» αναφέρεται στη διαδικασία της πραγματοποίησης των ονείρων και των στόχων σας με την τοποθέτηση θετικών προθέσεων και πεποιθήσεων στο σύμπαν. Αυτό γίνεται συχνά μέσω του ημερολογίου, χρησιμοποιώντας θετικές επιβεβαιώσεις που εστιάζουν σε αυτό που προσπαθείτε να εκδηλώσετε και απελευθερώνοντας επιβλαβείς, αρνητικές και περιοριστικές αυτοπεποιθήσεις.

Όταν πρόκειται για αυτό, αυτό που σκέφτεστε – συνειδητά ή υποσυνείδητα – είναι αυτό που προσελκύετε. Επομένως, είναι λογικό οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις σας να επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής σας, από τις δουλειές μέχρι τις φιλίες και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Για παράδειγμα, αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σας, θα εκδηλώσετε φιλίες όπου δεν μπορείτε να βασιστείτε ο ένας στον άλλο. Αλλά από την άλλη, αν πιστεύετε ότι οι φίλοι σας είναι πάντα εκεί για εσάς, θα καταλήξετε να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που θα σηκώνουν το τηλέφωνο όταν τους καλείτε στις δύο το πρωί.

Τα καλά νέα είναι ότι όλοι είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τις συνειδητές και υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις μας για να εκδηλώσουμε αυτό που θέλουμε. Και με τα σωστά βήματα, μπορείτε να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να έχετε καλύτερες φιλίες στη ζωή σας.

Γίνε η φίλη που θέλεις

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με το manifest είναι ότι το σύμπαν θα σας προσφέρει αυτό που θέλετε, αρκεί να το βγάλετε προς τα έξω. Το γεγονός είναι ότι πρέπει ακόμα να δουλέψεις γι’ αυτό, γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να ενσαρκώσεις το είδος του φίλου που θέλεις. Σκεφτείτε πώς εμφανίζεστε στους φίλους σας και εάν υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορούσατε να βελτιώσετε. Για παράδειγμα μπορεί να θέλετε να προσφέρετε υποστήριξη. Κάνοντας τέτοια πράγματα θα εμπνεύσετε τους φίλους σας να αντικατοπτρίζουν τη συμπεριφορά σας και θα καταλήξετε να προσελκύσετε καλύτερες φιλίες.

Πείτε «ναι» περισσότερο

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι σπιτόγατος, αλλά το να απορρίπτεις όλες τις προσκλήσεις δεν πρόκειται να βελτιώσει τις φιλίες σου, ούτε να σε βοηθήσει να κάνεις νέους φίλους. Πρέπει να βγάλεις τον εαυτό σου έξω! Λοιπόν, πείτε «ναι» σε μια πρόσκληση για girls night ή στο κάλεσμα μιας φίλης για ταξίδι στην πόλη που μένει. Το να βγάλετε τον εαυτό σας έξω θα ανοίξει την πόρτα για νέες δυνατότητες στις φιλίες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε αναμνήσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η σημασία που έχουν τα ταξίδια στην ενίσχυση του γάμου και της σχέσης

HerNews ka

Friendship Time Out: Μήπως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την κολλητή σου;

Her News b

Διακοπές με τη σχέση μας: Τι να προσέξουμε για να αποφύγουμε τις εντάσεις

HerNews ka