HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: «Ανάβει φωτιές» με φωτογραφίες από τις διακοπές της & δεν έχει μπει ακόμα καλοκαίρι

Η Kim Kardashian μοιράστηκε μερικές αναμνήσεις από τις οικογενειακές της διακοπές στα νησιά Τερκς και Κάικος στο Instagram την Τρίτη από την παραλία με μαύρο μπικίνι.

Η ιδρυτής της Skims έδειξε το εντυπωσιακό σώμα της της με ένα sexy μαύρο μαγιό στις φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα των ηλιόλουστων στιγμιότυπων, «Cake Boss».

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ ΚαρντάσιανΗ Kim Kardashian έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά στην πίσω όψη της στην πρώτη φωτογραφία, ποζάροντας στα γαλαζοπράσινα νερά με την πλάτη της στην κάμερα.

Η ιδρυτής της Skkn by Kim στη συνέχεια έβγαλε ένα λευκό φανελάκι ενώ στεκόταν στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τους τονισμένους κοιλιακούς της και δύο χρυσές αλυσίδες κοιλιάς.

Χάθηκε στο νερό σε επόμενες φωτογραφίες, κάνοντας πολλές αποπνικτικές πόζες στην ήρεμη παραλία ενώ φορούσε ένα χοντρό κολιέ σταυρό.

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ ΚαρντάσιανΣε άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από νωρίτερα στις διακοπές, η Kim φόρεσε ένα καφέ μπικίνι Skims από δέρμα φιδιού – και ταίριαξε με την Khloé – καθώς πόζαρε με ένα καπέλο Stetson τύπου Beyoncé.

Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λος Άντζελες, η μαμά τεσσάρων παιδιών σκεπάστηκε με ένα μαύρο δερμάτινο παλτό καθώς πήγαινε με τη 10χρονη κόρη της North West, για έναν αγώνα με τους Λέικερς την Τρίτη το βράδυ.

Το δίδυμο φορούσε και οι δύο μαύρες φόρμες από την κορυφή μέχρι τα νύχια για την έξοδό τους, με την Kim να φοράει παντελόνι Balenciaga κάτω από το παλτό της και η North να φορά ένα μεγάλο δερμάτινο μπουφάν με φαρδύ μαύρο παντελόνι.Κιμ ΚαρντάσιανΤο παλτό της North μπορεί απλώς να το δανείστηκε από τον μπαμπά της , Kanye West, καθώς φαίνεται να έχει μια τάση να κλέβει το στυλ του πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια.

Ενώ το ανοιξιάτικο διάλειμμα μπορεί να έχει τελειώσει, έχουμε την αίσθηση ότι σύντομα θα υπάρξει άφθονη δράση με μαγιό από την Kim.

Kim & Khloe Kardashian: Τα άκρως «καυτά» στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Καραϊβική

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιούλικα Σκαφιδά: Δείτε την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιού της

HerNews ka

Maestro 2: Πρώτη συνάντηση για τους συντελεστές της σειράς λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα

HerNews ka

Ο Kanye West απαντά στο αίτημα της Kim Kardashian να αναγνωρισθεί νομικά ως ”άγαμη”

Her News