HerNews.gr
DECORNEWS

Μικρές αλλαγές στο διαμέρισμα που νοικιάζεις για να το νιώσεις δικό σου

Το διαμέρισμα που νοικιάζεις με μερικές μικρές αλλαγές, μπορείς να το κάνεις πιο οικείο προς τα εσένα και να το νιώθεις πραγματικά δικό σου. Εξάλλου είναι πάντα σημαντικό να νιώθουμε όμορφα και πάνω απ΄όλα άνετα στο σπίτι μας. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω, για να πάρεις μερικές ιδέες και να εμπνευστείς για το διαμέρισμα που μένεις. 

Επένδυσε σε μαξιλάρια, κουβέρτες και χαλιά και δημιούργησε μια cozy ατμόσφαιρα

Τα μαξιλάρια, οι κουβέρτες και τα χαλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισάγεις απαλές υφές στο διαμέρισμα που νοικιάζεις. Σκέψου τα δωμάτια όπου περνάς τον περισσότερο χρόνο και δώσε προτεραιότητα σε αυτά πρώτα.

Πρόσθεσε πολλά μαξιλάρια στον καναπέ για όταν παρακολουθείς τηλεόραση, πέταξε ένα πλεκτό ριχτάρι στην άκρη του κρεβατιού σου ή ακόμα και βάλε ένα χαλί από ψεύτικη γούνα στο γραφείο σου. Κάνοντας layering σε αυτές τις απαλές υφές θα ανεβάσει αμέσως τον την άνετη στο σπίτι σου.

Φτιάξε το μπάνιο σου σαν ένα μικρό σπα

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα μπάνιο εμπνευσμένο από σπα και ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να το πετύχεις αυτό είναι μέσω των λευκών ειδών μπάνιου. Περιποιήσου τον εαυτό σου με ποιοτικές πετσέτες που είναι πραγματικά αρκετά μεγάλες για να τυλίγονται γύρω από το σώμα σου και αγόρασε συμπληρωματικά πετσέτες χεριών για να ολοκληρώσεις το σετ σου. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα στοιχείο πολυτέλειας, όπως ένα φουντωτό σκαμπό, μια μικρή καρέκλα ή ένα τραπέζι με έμφαση δίπλα στη μπανιέρα (για να τοποθετήσεις ένα βιβλίο ή ένα ποτήρι κρασί).

Ενσωμάτωσε φυσικά στοιχεία στη διακόσμησή σου

Σκέψου ψάθινες καρέκλες, πολυελαίους ή πέτρινα μπολ και πώς ταιριάζουν στο διαμέρισμα. Φέρνοντας αυτά τα γήινα κομμάτια μέσα θα σε βοηθήσει να νιώσεις ανανεωμένη και ήρεμη. Για να μην αναφέρουμε, είναι πιο βιώσιμο και το να κάνουμε καλά πράγματα για το περιβάλλον είναι πάντα μια νίκη!

Βάψε τους τοίχους στα αγαπημένα σου χρώματα

Φέρε το προσωπικό σου στιλ στο διαμέρισμα που νοικιάζεις, βάφοντας τους τοίχους στα αγαπημένα σου χρώματα. Επέλεξε εκείνες τις αποχρώσεις που σε εμπνέουν, σε ηρεμούν, αλλά και σε παρακινούν. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

5+1 συμβουλές για να προσθέσετε ζεστασιά στο σπίτι σας

HerNews ka

Καλοκαιρινός αέρας στο υπνοδωμάτιο σου

Her News b

Αέρινη διακόσμηση με καπέλα: Οι 3 τρόποι να την πετύχεις

Her News