HerNews.gr
Καριέρα

4 Λόγοι που δεν παίρνεις προαγωγή στη δουλειά

Αφού δουλέψει στον ίδιο ρόλο για κάποιο χρονικό διάστημα, ένα άτομο μπορεί να περιμένει μια προαγωγή σε κάποιον ρόλο με περισσότερες ευθύνες. Εάν αυτό διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο, σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να επιδείξετε τα ταλέντα σας και να δηλώσετε ότι είστε έτοιμοι για προαγωγή. Η γνώση σχετικά με ορισμένους λόγους για τους οποίους ο διευθυντής σας μπορεί να μην σας έχει αναβαθμίσει ακόμη, μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε αυτούς τους τομείς και να κερδίσετε μια υψηλότερη θέση.

Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε μερικούς λόγους για τους οποίους το αφεντικό σας δεν σας έχει δώσει ακόμη προαγωγή.

Διαπρέπετε στον ρόλο σας

Ο διευθυντής σας μπορεί να εκτιμήσει την απόδοσή σας στον τρέχοντα ρόλο σας και θα προτιμούσε να μείνετε εκεί παρά να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες. Μπορεί να πιστεύει ότι μια αλλαγή στον οργανισμό του ίσως να διαταράξει την παραγωγικότητα, οπότε αν συνεχίσετε με τις τρέχουσες εργασίες σας, η ομάδα μπορεί να αποδώσει αποτελεσματικά. Με μια προαγωγή, μπορεί να ανησυχεί για το ποιος μπορεί να σας αντικαταστήσει.

Εργάζεστε ανεξάρτητα

Ακόμα κι αν διαπρέπετε με τα καθήκοντά σας, ο διευθυντής σας μπορεί να ελπίζει ότι είστε περισσότερο συνεργάσιμος υπάλληλος. Με μια προαγωγή, μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με νέες ομάδες για να επιτύχετε διαφορετικούς στόχους. Εάν εργάζεστε πολύ συχνά ανεξάρτητα, μπορεί να πιστεύει ότι ταιριάζετε καλύτερα στην ολοκλήρωση εργασιών στον τρέχοντα ρόλο σας, αντί να σας δώσει πρόσθετες ευθύνες.

Έχετε ακόμα δεξιότητες να αναπτύξετε

Ο διευθυντής σας μπορεί να σας κρατήσει στον τρέχοντα ρόλο σας εάν πιστεύει ότι έχετε ακόμα πολύτιμες δεξιότητες να μάθετε. Μπορεί να πιστεύει ότι θα αναπτύξετε δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων ή η προσοχή στη λεπτομέρεια πριν αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες. Μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορείτε στη θέση σας μπορεί να σας προετοιμάσει καλύτερα για νέους ρόλους υψηλότερου επιπέδου.

Δεν είστε ο μόνος που εξετάζεται

Μερικές φορές άλλα άτομα μπορεί να αποφασίσουν ποιος θα λάβει προαγωγή στη δουλειά. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας διευθυντής ή άλλος ηγέτης στην εταιρεία που μπορεί να έχει άλλους στο επαγγελματικό τους δίκτυο που πιστεύει ότι αξίζουν μια προαγωγή. Άλλοι τομείς, όπως το ανθρώπινο δυναμικό, μπορεί επίσης να επηρεάσουν τις αποφάσεις προαγωγών. 

Πώς να εντοπίσετε έναν κακό χώρο εργασίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγχος στη δουλειά: Πως να το διαχειριστείς

Her News

Μάθε πώς να απαλλαγείς από την αναβλητικότητά σου

Her News

Καριέρα: Αξίζει να μείνεις στην εργασία που βρίσκεσαι;

Her News