HerNews.gr
Διεθνή

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μοιράζεται μια τρυφερή φωτογραφία με την Βικτόρια αφού έσπασαν τη σιωπή τους για την υποτιθέμενη απιστία του το 2003

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια Μπέκαμ έδειχναν τόσο ερωτευμένοι στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του στο Netflix την Τρίτη το βράδυ.

Ο συνταξιούχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του το πρωί της Τετάρτης με τον ίδιο και τη σχεδιάστρια μόδας να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ γιόρταζαν τον «Beckham».

Ο Ντέιβιντ προσπάθησε να κάνει μια χορευτική  κίνηση με κοστούμι στο γλυκό στιγμιότυπο, ενώ η Βικτόρια γελούσε μαζί του με ένα ολόλευκο σύνολο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

«Ακόμα την κάνω να γελάει με τον χορό μου 26 χρόνια μετά», έγραψε ο Μπέκαμ.

«Σ ‘αγαπώ @victoriabeckham και σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί για τον μπαμπά χθες το βράδυ»

Η σύζυγός του μοιράστηκε το ίδιο στιγμιότυπο στον δικό της λογαριασμό, γράφοντας: «Ακόμα με κάνει να γελάω και εξακολουθώ να διδάσκω στον @davidbeckham να χορεύει».

Και κατέληξε, «Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ και είμαστε τόσο περήφανοι για σένα».

Ενώ το ντοκιμαντέρ καλύπτει την καριέρα του Ντέιβιντ, η σχέση του με τη Βικτώρια βρίσκεται στο επίκεντρο όταν συζητείται η υποτιθέμενη απιστία του το 2003.

Η προσωπική βοηθός του, Rebecca Loos, τον κατηγόρησε δημόσια για απιστία εκείνη την εποχή – και 20 χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στην εκπομπή.

«Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε η Βικτόρια, προσθέτοντας ότι «αγανάκτησε» με τον Ντέιβιντ εν μέσω των ισχυρισμών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner – Travis Scott: Yποβάλλουν αίτηση για να αλλάξουν νόμιμα το όνομα του γιου τους σε Aire

HerNews ka

Kim Kardashian: Παρατάει την καριέρα της για να γίνει δικηγόρος;

HerNews ka

Kim Kardashian: Η συλλογή κοσμημάτων της – Από το ρολόι της Τζάκι Κένεντι μέχρι τον κρεμαστό σταυρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

HerNews ka