HerNews.gr
Σχέσεις

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις αν κάποιος σου έκανε ghosting

Μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτικό και αποκαρδιωτικό όταν κάποιος με τον οποίο μιλάτε τακτικά  ξαφνικά σου κάνει  χωρίς καμία προειδοποίηση. Αν νομίζετε ότι έχει εξαφανιστεί υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Σκεφτείτε αν αυτή η κατάσταση είναι πραγματικά φανταστική, ρωτήστε τον τι συμβαίνει, παρατηρήστε το άγχος που έχετε για αυτό και μετά προχωρήστε. Με αυτή ακριβώς τη σειρά!

Εδώ, η ανάλυση του τι πρέπει να κάνετε όταν νομίζετε ότι σας έκαναν ghosting.

Σκεφτείτε και αξιολογήστε την κατάσταση

Το ghosting προκαλεί πολλά ευαίσθητα συναισθήματα, όπως φόβος απόρριψης κι ίσως ακόμη και χτυπήματα στην αυτοπεποίθησή σας. Είναι σημαντικό να σταματήσετε για μια στιγμή και να κοιτάξετε πραγματικά αντικειμενικά την κατάσταση για να βεβαιωθείτε ότι ο άλλος όντως εξαφανίστε και όχι απλώς να αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σας εκμεταλλευτούν.

Ρωτήστε απευθείας τι φταίει

Όταν νομίζετε ότι κάποιος εξαφανίστε, είναι καλύτερο να τον ρωτήσετε τι συμβαίνει. Μπορείτε να του γράψετε το εξής μήνυμα: “Γεια! Παρατήρησα ότι δεν ανταποκρίνεσαι τόσο τελευταία. Είναι όλα καλά”;

Εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να επενδύσει στη σχέση σας, η απάντησή του θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Αν δεν ενδιαφέρεται, είτε δεν θα απαντήσει (που είναι η απάντησή σας αυτή), είτε θα απαντήσει και θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια και δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου. Απλά πρέπει  να προχωρήσετε. Μην προσπαθήσετε να τον πιέσετε.

Αν κάποιος σας θέλει πραγματικά, θα βρει χρόνο να σας μιλήσει και να απαντήσει σε ένα μήνυμα. Χρειάζεται κυριολεκτικά λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να απαντήσει και ξέρετε ότι είναι στο τηλέφωνό του όλη την ημέρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 λόγοι για να φιλάς πιο συχνά

Her News

Πώς να φλερτάρετε, σύμφωνα με τους ειδικούς

Her News

Γνώμες “OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News