HerNews.gr
Σχέσεις

3 λόγοι για να φιλάς πιο συχνά

Το φιλί είναι διασκεδαστικό, συναισθηματικό, σέξι και ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσεις όσα νιώθεις στον σύντροφό σου. Αλλά ξέρατε ότι είναι επίσης πιο υγιεινό από οποιοδήποτε φάρμακο και πιο χαλαρωτικό από οποιοδήποτε χόμπι; Λοιπόν, θα σας δώσουμε 3 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να ξεχάσετε ένα φιλί αύριο το πρωί, ανεξάρτητα από την τρομερή βιασύνη που μπορεί να έχετε.

Είναι μια φυσική ανακούφιση από το στρες

Ένα ωραίο παθιασμένο φιλί θα κάνει το σώμα σας να γίνει ένα πολυάσχολο εργοστάσιο αδρεναλίνης. Τώρα, γιατί αυτό είναι καλό; Λοιπόν, η αδρεναλίνη θα βοηθήσει στη διάσπαση όλης αυτής της κορτιζόνης, της ορμόνης του στρες που συσσωρεύεται μέσα σας σε καθημερινή βάση. Τα φιλιά είναι το μόνο που χρειάζεστε για να φύγετε χαρούμενοι από το σπίτι. Είναι ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Καίτε θερμίδες

Η αδρεναλίνη διατηρεί το αίμα να αντλεί πιο γρήγορα και το αποτέλεσμα είναι, φυσικά, καλύτερη κυκλοφορία και ταχύτερος μεταβολισμός. Αν και ένα φιλί μπορεί να μην σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, είναι μια πολύ καλή εισαγωγή σε κάτι που θα μπορούσε σίγουρα να βελτιώσει τη συνολική σας εμφάνιση και να σας κάνει πολύ πιο ευτυχισμένους, δηλαδή το σεξ! 

Είστε πιο υγιείς

Τα φιλιά κάνουν πολύ καλό στο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η έκθεση σε όλα αυτά τα μικρόβια που ανταλλάσσονται κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου φιλιού βοηθά το σώμα σας να δημιουργήσει αντισώματα τα οποία, στην ουσία, σας κάνουν πιο ανθεκτικούς σε διάφορες ασθένειες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθιστώντας το πιο δυνατό και πιο ικανό να αντιμετωπίσει άλλα μικρόβια που μπορεί να μην είναι τόσο καλά όσο αυτά που έχετε ανταλλάξει με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ at Home: Ποιος είναι ο ιδανικός χώρος;

Her News b

Σχέσεις: Νιώθετε ερωτευμένοι ή απλή αγάπη;

Her News b

Oι πορδές είναι «αισθησιακές» – Η έρευνα που αλλάζει τα δεδομένα

HerNews ka