HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να σχεδιάσετε μια προσιτή κουζίνα που να φαίνεται πολυτελής

Είναι αλήθεια: οι ανακαινίσεις κουζίνας μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβές. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια προσιτή κουζίνα που να φαίνεται πολυτελής χωρίς να χρειάζεται να αυξήσετε τον προϋπολογισμό.

Από το να φροντίσετε να αναβαθμίσετε την αισθητική με προσεκτικά επιμελημένο υλικό μέχρι να διασφαλίσετε ότι έχετε εφαρμόσει ένα πολυεπίπεδο σχέδιο φωτισμού, υπάρχουν πολλές συμβουλές σχεδιαστών για μια μοντέρνα κουζίνα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πολυτελή εμφάνιση χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό μιας προσιτής κουζίνας που να φαίνεται πολυτελής, έξυπνα κόλπα, όπως ανοιχτά ράφια, προσεκτικές επιλογές υλικών και ένα καλό σχέδιο φωτισμού θα βοηθήσουν όλα να αναδείξουν τη συνολική εμφάνιση.

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό σχέδιο φωτισμού

γκρι κουζίνα με απλίκες τοίχου και κρεμαστό φωτισμό νησίδας κουζίνας της Melinda Kelson

Ο φωτισμός είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός χώρου που λειτουργεί σε διαφορετικά επίπεδα για να εξυπηρετεί όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να κάνει μια σύγχρονη κουζίνα σε ένα μοντέρνο σπίτι, από το μαγείρεμα μέχρι την κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση. Σε μια μοντέρνα κουζίνα, ένα καλό σχέδιο φωτισμού είναι απολύτως απαραίτητο, πιθανότατα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.Το πιο σημαντικό, δημιουργήστε ξεχωριστές δυνατότητες εναλλαγής και dimmer για κάθε τύπο φωτισμού, έτσι ώστε η ένταση και το βάθος του φωτισμού να μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μαγειρέματος ή ψυχαγωγίας.

2. Επιλέξτε statement φωτισμό για τη νησίδα σας

ξύλινη κουζίνα με μαρμάρινο πίσω πάγκο και πάγκους της Living with Lolo

Ένα ιδιαίτερο στυλ φωτισμού που αναδεικνύει πραγματικά μια κουζίνα είναι ο κρεμαστός φωτισμός νησίδας. Η επένδυση είναι δύο ή τρία statement μενταγιόν που θα προσφέρουν μια πολυτελή εμφάνιση που δεν κοστίζει μια περιουσία. Η εναλλαγή του ξεπερασμένου φωτισμού με κάτι σύγχρονο είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και σχετικά απλούς τρόπους για να προσθέσετε αυτό το εφέ wow.

3. Συμπεριλάβετε ανοιχτά ράφια για να ανυψώσετε τον χώρο

ξύλινη κουζίνα με πλακάκια zellige της Victoria Holly Interiors

Τα ανοιχτά ράφια μπορούν να κάνουν την κουζίνα σας να αισθάνεται πιο εκτεταμένη και ευρύχωρη. Παρέχουν την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα αγαπημένα σας συλλεγμένα αντικείμενα, όμορφα πιάτα και γυάλινα σκεύη και λειτουργικά αντικείμενα όπως μπαχαρικά. Είναι όμορφο αλλά και λειτουργικό. Με ανοιχτά ράφια, όλα είναι εύκολα προσβάσιμα και αυτή η ευκολία μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο, ειδικά όταν μαγειρεύετε.

4. Τολμήστε σκουρόχρωμες αποχρώσεις για μια πολυτελή αισθητική

μπλε κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους από την Blythe Interiors

Η επιλογή ιδεών σκούρου χρώματος ντουλαπιών κουζίνας στη φάση του σχεδιασμού θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολυτελή εμφάνιση, ακόμα κι αν η βάση είναι από μια οικονομική σειρά. Τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το βαθύ πράσινο και το navy blue βοηθούν στο να φαίνεται το σπίτι σας πιο luxury. Και, αν δεν σχεδιάζετε μια κουζίνα από την αρχή, μπορείτε πάντα να ενημερώσετε τα υπάρχοντα ντουλάπια της κουζίνας σας με βαφή.

5. Μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες

μπλε κουζίνα με πλακάκι zellige από την Blythe Interiors

Ένα κόλπο που χρησιμοποιούν συχνά οι σχεδιαστές για να δημιουργήσουν μια προσιτή πολυτελή κουζίνα είναι να τοποθετούν ντουλάπια κουζίνας μεσαίας κατηγορίας αλλά να τα τελειώνουν με πολυτελές υλικό για να αναβαθμίσουν τη συνολική αισθητική. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 αντικείμενα που μπορεί να καταστρέψουν την «ηρεμία» του σπιτιού σας

HerNews ka

Πώς να αποφύγετε τη συλλογή ρούχων σε μια καρέκλα – Οι επαγγελματίες διοργανωτές βασίζονται σε αυτό το απλό κόλπο

HerNews ka

3 ιδέες αποθήκευσης για μπότες για να οργανώσετε τα χειμερινά σας υποδήματα!

HerNews ka