HerNews.gr
Σχέσεις

Σημάδια ότι τελικά είσαι έτοιμη να ερωτευτείς ξανά

Το να ανοίγεις την καρδιά σου σε κάποιον σε κάνει μοναδικά ευάλωτη στο να πληγωθείς από αυτόν. Αυτό είναι το παράδοξο της αγάπης. Όταν νοιάζεσαι περισσότερο είναι όταν μπορείς να πληγωθείς περισσότερο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος όταν δίνεις την καρδιά σου.

Αλλά αν διστάζατε να αγαπήσετε μετά από θλίψη και ήταν μακρύς ο δρόμος προς την ανάκαμψη, θα αρχίσετε τελικά να νιώθετε ότι ίσως είστε έτοιμοι να αγαπήσετε ξανά. Είσαι όμως έτοιμη να ερωτευτείς ξανά;

Είστε ενθουσιασμένη που θα πάτε ραντεβού

Αντί να σας γεμίζει τρόμο, η προοπτική να βγείτε ραντεβού σας συγκινεί. Ανυπομονείτε για τη μικρή συζήτηση. Είστε ανοιχτοί σε αυτές τις νότες χημείας, ίσως ακόμη και μερικά γέλια ή ένα φιλί.

Αισθάνεστε πραγματικά ενδιαφέρον να γνωρίσετε κάποιον. Αν και οι προσδοκίες σας δεν είναι τόσο υψηλές, νιώθετε ότι υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα να πετύχετε. Και αν όχι, μερικά ποτά ή ένα ραντεβού για δείπνο δεν θα μπορούσαν να βλάψουν, σωστά;

Νιώθετε καλά μέσα σας

Παρόλο που τα σημάδια από το παρελθόν θα υπάρχουν πάντα, μπορείτε να νιώσετε μια νέα ενέργεια στα κόκαλά σας. Είστε έτοιμοι να κινηθείτε, να μιλήσετε με ανθρώπους, να πάρετε μια ευκαιρία.

Σπάνια σκέφτεσαι πια πόνο από το παρελθόν

Όπως αναφέραμε, τα σημάδια του παρελθόντος δεν εξαφανίζονται. Αλλά αυτή η προσήλωση που έχετε στο παρελθόν και ο πόνος που βιώσατε τώρα σβήνει.

Δεν το σκέφτεστε τόσο συχνά και σπάνια βρίσκεστε να σκέφτεστε το παρελθόν. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και αισθάνεστε ότι αυτό που σας συνέβη είναι κάτι που αποδέχεστε τώρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χώρισε η κολλήτη σου; Δες πώς θα τη βοηθήσεις ουσιαστικά

Her News

Μήπως ο άντρας που βγαίνεις είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμος;

Her News

Σήμερα σε θέλω πολύ, αύριο όμως;

Her News