HerNews.gr
Ελλάδα

Αίας Μανθόπουλος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών – Η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων

Ο Αίας Μανθόπουλος που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, «έφυγε» την Τρίτη 17/10 από τη ζωή.

 Σήμερα Τρίτη 17/10, διαπιστώθηκε πως ο Αίας Μανθόπουλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων.

Ο ηθοποιός, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τον «Αίαντα» στη σειρά «Δυο Ξένοι», υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Έφυγε από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.grΗ ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν:

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας-Γεώργιος Μανθόπουλος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του».

Το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, είχε επιβεβαιώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό», ότι ο ηθοποιός νοσηλευόταν. «Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε.

Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε, ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, πριν από 3 χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Νεστορίδης: «Έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος θρύλος της ΑΕΚ σε ηλικία 93 ετών

HerNews ka

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου

HerNews ka

Στο Ίλιον η Μαρία Συρεγγέλα μοίρασε τρόφιμα σε πολίτες που έχουν ανάγκη

Her News