HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να “ντύσετε” ένα παράθυρο χωρίς κουρτίνες – Εναλλακτικές λύσεις & ιδέες

Όσον αφορά το ντύσιμο του παραθύρου σας, η αυτόματη απόκριση είναι να επιλέξετε ένα παραδοσιακό ζευγάρι κουρτίνες. Οι κουρτίνες είναι μια εξαιρετική επιλογή για προστασία του ιδιωτικού χώρου, καθώς και χρώμα και σχέδιο σε ένα δωμάτιο, ενώ λειτουργούν ως εργαλείο για τον έλεγχο του φωτός, το όφελος ενός καλού ζευγαριού κουρτινών δεν έχει όρια. 

Αλλά υπάρχουν στην πραγματικότητα τόσες άλλες λύσεις που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί και που μπορούν να φέρουν μια νέα προοπτική στο παράθυρό σας. Ακολουθούν μερικές άλλες ιδέες για να φρεσκάρετε το δωμάτιό σας και να πλαισιώσετε όμορφα τη θέα σας.Βινιέ σε ένα δωμάτιο με δύο πολυθρόνες από μπαστούνι, ένα μικρό λευκό βοηθητικό τραπέζι, λευκούς τοίχους και ζεστά γκρι παντζούρια

1. Καλύψτε το παράθυρο με ξύλινα παραθυρόφυλλα

Τα παντζούρια φέρνουν το ενδιαφέρον στο δωμάτιο, συχνά λειτουργούν ως σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από μόνα τους και μπορούν να μπλοκάρουν πλήρως το φως, αν τα αναδιπλώσετε προσεκτικά στο τέλος της ημέρας. Ενώ τα παντζούρια έχουν μια παραδοσιακή αίσθηση, που χρησιμοποιούνται σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, μπορούν να αισθάνονται δροσερά και σύγχρονα. Το κόλπο είναι να αποκτήσετε ένα υλικό που δεν φαίνεται πολύ βαρύ. Το ξύλο είναι σχεδόν τέλειο και μπορείτε να βάψετε τα παντζούρια σε απαλό ή “σιωπηλό” τόνο ή να τα αφήσετε φυσικά, ώστε να μπορείτε να δείτε πραγματικά τη φύση στο δωμάτιο.

Μια κουζίνα με παγωμένα παράθυρα2. Χρησιμοποιήστε ένα film παραθύρου

Η όψη του παγωμένου γυαλιού έχει λίγο κακή φήμη ως παλιά και ότι είναι πραγματικά κατάλληλη μόνο για τα μπάνια, αλλά αυτή η κομψή κουζίνα της δίνει μια δροσερή και σύγχρονη αίσθηση. Η παγωμένη εμφάνιση λειτουργεί κρύβοντας το φως και το σχήμα καθώς φιλτράρεται, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ιδιωτικότητα, αλλά δεν εμποδίζει το δωμάτιό σας να γεμίσει με φως. 

Ρωμαϊκές περσίδες σε ένα γραφείο στο σπίτι

3. Προσθέστε Roman Blinds για προστασία της ιδιωτικότητας

 Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για τις κουρτίνες, που σας εγγυώνται ιδιωτικότητα και περιορισμό του φωτός, ενώ λειτουργούν ως καμβάς για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος ή υφής ως επεξεργασία παραθύρων σαλονιού.Κουρτίνες με ατσάλινη επένδυση παραθύρου

4.  Αφήστε τα “γυμνά”

Αντί για κουρτίνες, αγκαλιάστε τα παράθυρά σας και κάντε τολμηρή κίνηση. Τα καλύτερα χρώματα διακοσμήσεων είναι τα σκούρα και τολμηρά, κάτι που περιγράφει το σχήμα, λειτουργώντας ιδιαίτερα καλά εάν έχετε ένα ενδιαφέρον σχήμα παραθύρου για να παίξετε. Μπορείτε επίσης να παίξετε με διαφορετικό υλικό για να επισημάνετε την θέα και να δημιουργήσετε το εστιακό σας σημείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάνε το σπίτι σου..Studio με 5 αλλαγές

Her News b

Αρωματικά Κεριά: Τα ωφέλη τους είναι πολλά περισσότερα απ’όσα νομίζεις

HerNews ka

Quiet Luxury Interior Design: Η νέα τάση στη διακόσμηση

Her News