HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Σοκάρει – «Ήμουν σε κώμα αφού ο Justin Timberlake με χώρισε μέσω μηνύματος»

Η Britney Spears επιβεβαιώνει τις μακροχρόνιες φήμες ότι ο Justin Timberlake χώρισε μαζί της μέσω μηνύματος στο κινητό στα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της.

Η Πριγκίπισσα της Ποπ γράφει στο «The Woman in Me», που βγαίνει στα καταστήματα στις 24 Οκτωβρίου, ότι ήταν «κατεστραμμένη» και σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία αφού ο Justin Timberlake τερμάτισε “ψηφιακά” την τριετή σχέση τους το 2002.

«Ήμουν σε κώμα στη Λουιζιάνα και εκείνος έτρεχε με χαρά στο Χόλιγουντ», δηλώνει η ίδια ( σύμφωνα με τους New York Times ).Britney Spears και Justin Timberlake

H Britney Spears στρέφει τα βέλη της επίσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης επειδή την απεικόνισαν ως «π@@η που είχε ραγίσει την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής» αφού ο Timberlake υπονοούσε περιβόητα στο μουσικό του βίντεο «Cry Me a River» ότι τον είχε απατήσει.

Η τραγουδίστρια του «Toxic», ωστόσο, παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι άπιστη, γράφοντας στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει ότι «τα έφτιαξε» με τον χορευτή Wade Robson σε ένα μπαρ ένα βράδυ.Εξώφυλλο απομνημονευμάτων της Britney Spears

Η 41χρονη Spears ισχυρίζεται ότι ο Timberlake, την είχε απατήσει επίσης, αν και δεν κατονομάζει με ποια.

Οι δυο μουσικοί ξεκίνησαν να βγαίνουν στις αρχές του 1999, αλλά έφτασαν σε ένα σταυροδρόμι στο ειδύλλιό τους σχεδόν δύο χρόνια αργότερα.

Η Spears αποκαλύπτει στο διήγημά της ότι έκανε έκτρωση στα τέλη του 2000 μετά από μια εγκυμοσύνη «έκπληξη».

Γράφει ότι ο Timberlake «σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος» για αυτό και «ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», οπότε συμφώνησαν σε αυτό που κατέληξε να είναι μια «αγωνιστική» διαδικασία για την Spears.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé – Jay-Z: Αγόρασαν έπαυλη 200 εκατομμυρίων δολαρίων – Το πιο ακριβό σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Καλιφόρνια!

HerNews ka

Ο Rauw Alejandro φαίνεται ότι ξεπέρασε τη Rosalia – Ο νέος του έρωτας

HerNews ka

BBC: Παρουσιάστρια «πιάστηκε» να κάνει απρεπή χειρονομία στον «αέρα» του δελτίου

HerNews ka