HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιμή Ντενίση: «Ας μου δώσουν μια τέτοια θεσμική θέση και εγώ πάω αύριο, χωρίς χρήματα και το κάνω»

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 19/10 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Είμαι πολύ καλά, πνιγμένη, πάντα δουλεύω πολύ, αλλά είμαι πολύ προβληματισμένη με όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και όχι μόνο από την επικαιρότητα. Βλέπω ένα μεγάλο μπέρδεμα της κοινωνίας, βλέπω τον κόσμο πολύ μπουρδουκλωμένο στο μυαλό του».

«Επειδή η κοινωνία μας αλλάζει, κάποιοι το καταλαβαίνουν και το έχουν χωνέψει, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν και αντιδρούν άσχημα. Υπάρχει μια γενική σύγχυση που είναι και πολιτική και κοινωνική και είναι παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα», είπε η Μιμή Ντενίση.

Αναφερόμενη στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή λέει:

«Δεν υπάρχει χειρότερο από τον πόλεμο. Και του Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους το ίδιο τους έχουμε στην καρδιά μας όταν πηγαίνουν και χτυπάνε αμάχους, παιδάκια. Το θέμα είναι ανάμεσα σε μια τρομοκρατική οργάνωση και στα κράτη, και όχι ανάμεσα σε δύο κράτη»

«Εγώ πρέπει να έχω μια επικοινωνία με το σύμπαν. Γράφω τη ‘Σμύρνη’, δεν είχε γίνει το προσφυγικό το 2013, γίνεται το προσφυγικό. Έχω ένα έργο τώρα που αφορά πολύ την εβραϊκή κοινότητα, γίνεται αυτό. Λέω κάτι μου συμβαίνει εμένα».

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε η πολιτική»

«Το εξωτερικό είναι έτοιμο, εμείς εδώ έχουμε έναν κομπλεξισμό», λέει η ίδια, επισημαίνοντας ότι ένας θεσμικός ρόλος με τον οποίο θα μπορούσε να προωθήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό, είναι κάτι που την ενδιαφέρει.

«Φυσικά και θα πήγαινα στην πολιτική, μου έχουν προτείνει διάφορα κατά εποχές. Αν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω καλά, που αφορά τον πολιτισμό, είμαι ‘μανούλα’ σε αυτό. Ας μου δώσουν μια τέτοια θεσμική θέση και εγώ πάω αύριο, χωρίς χρήματα, και το κάνω».

«Δεν πρέπει να πιέζουμε τα παιδιά μας»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, Μαριτίνα, και την σχέση που έχουν οι δυο τους.

«Θεωρώ ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα πιέζουμε και να είμαστε πάνω από το κεφάλι τους. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε αν είχε κιλά, ούτε αν δεν είχε κιλά. Εγώ πάντα λέω ‘πρέπει να είσαι ευτυχισμένη’».

Όσο για το bullying που η ίδια έχει περάσει ως ηθοποιός;

«Το μεγάλο bullying είναι το δημόσιο. Εγώ έχω φάει bullying μέσω τηλεόρασης. Ή είναι κάτι που σε δυναμώνει ή λυγίζεις. Εγώ δε λυγίζω, είμαι πολύ εύκαμπτη, δεν πέφτω. Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι αδικούμαι, ακούω αυτούς που έχουν αξία για μένα, έχω φυσική ωτοασπίδα».

«Είχα το αντίβαρο ότι από πολύ μικρή επειδή είχα σχέσεις με ανθρώπους του εξωτερικού και με μεγάλες προσωπικότητες, γινόταν ένα παράξενο πράγμα σε μένα. Έβγαινε κάποιος που δεν ήταν σημαντικός στην Ελλάδα και με ‘έθαβε’ και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο η Ολυμπία Δουκάκη και μου έλεγε ‘πότε θα παίξουμε μαζί’. Οπότε ήμουν σε δύο βάρκες και έγειρα προς τη σωστή».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει:

«Στον ορίζοντα υπάρχει φως, βλέπουμε προς το φως και περιμένουμε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δε θέλει να μοιράζεται τις χαρές του, τις επιτυχίες του, τις στεναχώριες του. Εγώ για να το μοιραστώ πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος να ξεφοβηθεί, γιατί η τηλεόραση δημιούργει μια εικόνα που δεν είναι αληθινή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τρύφωνας Σαμαράς: “Θέλω να έχω την υγεία μου. Eίχα πάει να χάσω τη ζωή μου”

HerNewskl

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Σπύρο Δημητρίου

HerNews ka

Καλομοίρα: «Αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω»

HerNews ka