HerNews.gr
Social News

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Παντρεύονται σήμερα στις ΗΠΑ

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης 18/10, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα παντρευτεί σήμερα Πέμπτη 19/10 με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο του Τάιλερ Μάκμπεθ στη Νέα Υόρκη.

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ είναι συνεχώς δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κάνουν συνεχώς κοινές εμφανίσεις.

Το χρονοδιάγραμμα της γνωριμίας τους

Το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ANTIVIRUS είχε δηλώσει: «Όταν γνώρισα τον Τάιλερ, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε».

Σε συνέντευξή του στον Alpha μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στην ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

«Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια», τόνισε αρχικά.Tyler Mcbeth: Γνωρίστε τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη

Και πρόσθεσε: «Εγώ κι ο Τάιλερ, ο Τάιλερ κι εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια».

Δείτε το εντυπωσιακό τους σπίτι στη Νέα Υόρκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς συγκινεί – “Ζητάω δύναμη από τον Θεό”

Her News

Lindsay Lohan: Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα & το ονειρικό παιδικό δωμάτιο με θέμα τη θάλασσα

HerNews ka

Φώτης Ιωαννίδης: Επισημοποίησε τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη (ΦΩΤΟ)

HerNews ka