HerNews.gr
Ελλάδα

Παλαιό Ψυχικό: Συνελήφθη γόνος μεγάλης οικογένειας των Αθηνών και πρώην σύζυγος γνωστού παρουσιαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη γόνος γνωστής αθηναϊκής οικογένειας και πρώην σύζυγος γνωστού παρουσιαστή και πρώην πολιτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της 64χρονης, έγινε πριν λίγες ώρες στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου από κλιμάκιο αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Peugeot 308 police car||Greece - YouTube

Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που αφορούν σε : Παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολική ποινή φυλάκισης 24 έτη και 11 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων. Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα».

Πηγή: vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ζάκυνθος: Την κατέσφαξε με μανία, την άφησε αιμόφυρτη στο μπαλκόνι και πήγε για… δουλειά – Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Her News b

Ξανά κακούργημα ο εμπρησμός, ήταν πλημμέλημα -Η απόφαση του Ιουλίου 2021

Her News b

Στο «στόχαστρο» πειθαρχικών ελέγχων δικηγόροι που συμμετέχουν σε «τηλεδίκες»

Her News