HerNews.gr
Διεθνή

Ρεμπέκα Λος: Ισχυρίζεται ότι βρήκε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο κρεβάτι με μοντέλο εν μέσω της σχέσης τους

Η Ρεμπέκα Λος, η γυναίκα που είχε υποτιθέμενη σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, θυμήθηκε ότι ένιωθε «τόσο πληγωμένη» όταν φέρεται να τον βρήκε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα.

Η πρώην προσωπική βοηθός, 46 ετών, ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε ένα πάρτι με τον τότε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, 48 ετών, ο οποίος «κρυβόταν στο βάθος του κήπου» μιλώντας σε ένα μοντέλο από την Ισπανία. 

«Αυτό πόνεσε», είπε η Ρεμπέκα Λος στην Daily Mail Sunday, ενώ θυμήθηκε το πάρτι στο σπίτι του θρύλου του ποδοσφαίρου Ronaldo Nazário στις 22 Σεπτεμβρίου 2003.Rebecca Loos

Υπήρχε υπέροχο φαγητό, ένα συγκρότημα σάμπα από τη Βραζιλία και ρέουσα σαμπάνια. Ωστόσο, το βράδυ της πήρε άλλη τροπή όταν η σύζυγος του Ντέιβιντ, Βικτόρια Μπέκαμ, την πήρε τηλέφωνο.

«Είναι αναστατωμένη γιατί τηλεφωνεί στον Ντέιβιντ και εκείνος δεν απαντά», εξήγησε η Λος.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είπα ότι δεν ήξερα πού ήταν και μου λέει, “Μην το κλείσεις, πήγαινε να τον βρεις”», συνέχισε.

«Έλεγα «ΟΚ…» «Είναι λίγο άβολο. Μπήκα στο σπίτι και ανέβηκα τις σκάλες και είδα τους δύο σωματοφύλακες του Ντέιβιντ έξω από μια πόρτα».

Η Ολλανδή καλλονή είπε στην ασφάλεια του αστέρα του ποδοσφαίρου ότι η σύζυγός του ήταν στο τηλέφωνο και ένας από τους σωματοφύλακες “εξαφανίστηκε” αμέσως μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

«Όταν επέστρεψε ο Ντέιβιντ ήταν μαζί του. Μπορώ να δω το μοντέλο στο βάθος ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Μπορώ να δω ότι είναι ένα υπνοδωμάτιο. Ήμουν βουρκωμένη και απλώς τον κοίταξα, του έδωσα το τηλέφωνο και είπα «Η γυναίκα σου»», ισχυρίστηκε η Λος.Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας φέρεται να μίλησε σιωπηλά στην Βικτόρια, πριν δώσει το τηλέφωνό  πίσω στην Ρεμπέκα Λος.

«Ήμουν τόσο πληγωμένη», είπε.

Η Λος αποκάλυψε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη σχέση της με τον παντρεμένο αθλητή σε μια συνέντευξή της το 2004.

«Πρέπει να θυμάσαι, είναι παντρεμένος άντρας. Τι και αν είναι στο μεσημεριανό γεύμα με τη Βικτόρια; Πρέπει να περιμένεις να έρθει κοντά σου», είπε τότε στο Sky News.Rebecca Loos

Ο David αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Λος, μαζί με πολλές άλλες γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν ρομαντική σχέση με τον συνιδιοκτήτη της Inter Miami ενώ ήταν παντρεμένος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Queen Cleopatra: «Δεν ξέρω αν ήταν μαύρη, αλλά σίγουρα δεν ήταν λευκή» επιμένει η σκηνοθέτιδα του Netflix

Her News

Priscilla Presley: «Λύγισε» για τον θάνατο της κόρης της Lisa Marie

HerNews ka

Madonna: Επανακυκλοφορεί το πολυσυζητημένο βιβλίο “Sex” με τον Yves Saint Laurent

HerNews ka