HerNews.gr
DECORNEWS

4 εύκολα φθινοπωρινά κόλπα διακόσμησης που οι σχεδιαστές ορκίζονται & που δεν κοστίζουν μια περιουσία

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ και είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε πλήρως την εποχή, με pumpkin spice latte στο χέρι. Ένας τέλειος τρόπος για να ηρεμήσετε το σπίτι σας και να δώσετε στο χώρο μια φθινοπωρινή ανατροπή είναι να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές του καιρού έξω.

 Ακολουθούν οι πέντε κορυφαίες συμβουλές για την αναβάθμιση της εποχικής φθινοπωρινής διακόσμησης του σπιτιού σας με χαμηλό προϋπολογισμό.

1. Μη “τσιγκουνεύεστε” το φύλλωμα

Μια κουζίνα διακοσμημένη με ένα μεγάλο βάζο με φθινοπωρινό φύλλωμα

 Ενσωματώστε φθινοπωρινά αποξηραμένα λουλούδια, αναδεικνύοντας τους χώρους με την παλέτα της φύσης. Ενσωματώστε τα μούρα στη διακόσμηση. Τα πλούσια χρώματα και οι υφές τους αποπνέουν φθινοπωρινά vibes χωρίς κόπο. Εμφανίστε κλαδιά χωρίς φύλλα και σε ψηλά βάζα, αντικατοπτρίζοντας τη γυμνότητα των φθινοπωρινών δέντρων.

2. Δοκιμάστε ένα γιορτινό στεφάνι ή γιρλάντα

Μια επιτραπέζια λουλουδάτη γιρλάντα

Μια κομψή γιρλάντα από τη γενναιοδωρία της φύσης είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια γεύση της εποχής στο σπίτι σας. Μπορείς είτε να αγοράσεις μια έτοιμη γιρλάντα είτε να γίνεις δημιουργικός μόνος σου. Για μια λιγότερο επίσημη διακόσμηση σκεφτείτε τις φθινοπωρινές φλοράλ γιρλάντες στην κουζίνα σας , ένα μέρος όπου μερικές φορές ξεχνάμε να διακοσμήσουμε. 

3. Χρησιμοποιήστε τα βιβλία σας ως διακοσμητικό στοιχείο

Τραπεζάκι σαλονιού με μια στοίβα βιβλία

Χρησιμοποιήστε ό,τι ήδη έχετε και περάστε από το ράφι σας, διαλέγοντας ράχη σε φθινοπωρινά χρώματα για να δημιουργήσετε έναν όμορφο συνδυασμό χρωμάτων σε ένα επιμελημένο τραπεζάκι σαλονιού. Όταν διακοσμείτε με βιβλία , προτιμήστε ένα μείγμα χρωμάτων ηλιοβασιλέματος – κόκκινα, καφέ, κίτρινα, χρυσά και πορτοκαλί, δημιουργώντας μια όμορφη στοίβα που φέρνει αυτό το φθινοπωρινό χρώμα pop.

4. Ξυπνήστε τις αισθήσεις με φθινοπωρινά κεριά

Τραπέζι τραπεζαρίας με αναμμένα κεριά

Το άρωμα είναι ένα τόσο ισχυρό πράγμα και μπορεί πραγματικά να ανεβάσει το επίπεδο του σπιτιού σας. Η δημιουργία ενός αρωματικού τοπίου προσθέτει μια άλλη διάσταση στους εσωτερικούς σας χώρους. Ζητήστε τη βοήθεια των κεριών που παραλείπουν υποβλητικά αρώματα – σκεφτείτε τζίντζερ, κανέλα και άλλα ζεστά αρώματα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

5 μυστικά για να κάνετε την υπαίθρια τραπεζαρία σας πιο άνετη & οικεία για τους καλοκαιρινούς μήνες

HerNews ka

Κόλπα χρωμάτων για μικρά δωμάτια – Πως το χρώμα μπορεί να ενισχύσει τις διαστάσεις και το στυλ

HerNews ka

5 χρώματα που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα αν τα χρησιμοποιήσετε στο υπνοδωμάτιό σας

HerNews ka