HerNews.gr
Μόδα

Taylor Swift: Επαναφέρει μια από τις πιο μοντέρνες τάσεις του φθινοπώρου

Taylor Swift

Η Taylor Swift, μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες της εποχής, εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη πρόσφατα επιδεικνύοντας ένα από τα πιο hot trends της περασμένης σεζόν: το “no pants look.”

Ωστόσο, η Swift προτίμησε μια πιο φθινοπωρινή προσέγγιση του στιλ, αφού επωφελήθηκε από την ασυνήθιστα ζεστή ημέρα του Οκτωβρίου.

Σε αντίθεση με τους πολλούς άλλους που ακολούθησαν την τάση “χωρίς παντελόνι,” η Swift επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο. Φόρεσε ένα φαρδύ και σχετικά μακρύ τοπ Stella McCartney με έμβλημα αλόγου στο στήθος. Αν φορούσε κάτι από κάτω, αυτό καλύπτονταν εν μέρει από το μακρύ στρίφωμα του τοπ, το οποίο έφτανε στο πάνω μέρος των μηρών της. Για να κάνει την εμφάνισή της πιο κατάλληλη για την εποχή, η Swift συνδύασε το outfit με μπότες Prada που έφταναν μέχρι το γόνατο, μια ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με μια δερμάτινη τσάντα ώμου Tod’s.

Taylor Swift: Επαναφέρει μια από τις πιο μοντέρνες τάσεις του φθινοπώρου

Η Taylor Swift πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάζει με το μοναδικό της στιλ, ακόμη και όταν ακολουθεί τάσεις, τις προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στιλ και φιλοσοφία.

Taylor Swift: Επαναφέρει μια από τις πιο μοντέρνες τάσεις του φθινοπώρου

Νεότερα Άρθρα

O oίκος Gucci προβάλει την plus size ομορφιά με το μοντέλο Tess McMillan στην πασαρέλα του

Her News

Tα πιο hot fashion trends του 2021

Her News b

Κηδεία τέως βασιλιά: Πέρλες, βελούδο, Hermes και Dior είχαν την τιμητική τους – Οι εμφανίσεις των royals (Εικόνες)

HerNews ka