HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Η εμφάνιση της με κόκκινη περούκα λόγω Halloween

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Hailey Bieber και ο σύζυγός της, Justin Bieber, συναντήθηκαν με φίλους για να γιορτάσουν το Halloween. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για να εντυπωσιάσουν με τα αποκριάτικά τους κοστούμια.

Η Hailey εμπνεύστηκε από την κλασική κινούμενη σειρά “The Flintstones” και μεταμορφώθηκε σε Pebbles, την κόρη του Fred και της Wilma Flintstone. Το κοστούμι της ήταν εντυπωσιακό, με μια πορτοκαλί περούκα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στον χαρακτήρα. Πραγματικά, η Hailey κατάφερε να αναβιώσει τον χαριτωμένο χαρακτήρα με στυλ και δημιουργικότητα.

Ο Justin Bieber δεν έμεινε πίσω και μεταμορφώθηκε σε Bamm-Bamm, τον γιο του Barney και της Betty Rubble, με το κοστούμι του να ταιριάζει αρμονικά με τη σύζυγό του.

Hailey Bieber: Η εμφάνιση της με κόκκινη περούκα λόγω Halloween

Οι δυο τους περάσανε ένα υπέροχο Halloween και μοιράστηκαν αυτές τις μοναδικές στιγμές με τους followers τους στα social media. Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber ενσαρκώνουν το πνεύμα των αποκριών και αποδεικνύουν ότι ακόμα και διάσημοι, μπορούν να απολαμβάνουν αυτή τη γιορτή με δημιουργικότητα και χιούμορ.

Στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία που την δείχνει να φοράει ένα απλό αλλά εκθαμβωτικό outfit. Ένα μαύρο κορμάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο oversize σακάκι και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες. Ο λόγος που αυτό το look ξεχωρίζει είναι η εκπληκτική εμφάνιση της Hailey και η αυτοπεποίθησή της.

Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι το χρώμα στο μανικιούρ της. Ένα βαθύ τιρκουάζ με shimmer που συνήθως συνδέεται με το καλοκαίρι, αλλά η Hailey το φέρνει με στυλ και το ανανεώνει για το φθινόπωρο.

Hailey Bieber

Όσον αφορά το μακιγιάζ, παραμένει πιστή στο “glazed donut” look, που της ταιριάζει τέλεια. Αυτό το look είναι απλό, φυσικό και έχει μια λάμψη που φωτίζει το πρόσωπο της. Συνολικά, η Hailey Bieber μας δείχνει πώς με μια προσεκτική επιλογή των λεπτομερειών, μπορεί να κάνει μια απλή εμφάνιση να ξεχωρίζει.

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lily James: Aυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανε στο μακιγιάζ!

HerNewskl

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl

Είναι τελικά ακίνδυνο για τα μαλλιά μας να τα βουρτσίζουμε όσο είναι βρεγμένα;

HerNewskl