HerNews.gr
Beauty

Μακιγιάζ: Υιοθέτηστε το πιο φρέσκο makeup look με κεράσια!

κεράσι

Τα κεράσια έχουν αποδειχτεί πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικό καλλυντικό για να προσθέσουν ένταση και λάμψη στο μακιγιάζ μας. Πολλοί χρήστες στο TikTok έχουν υιοθετήσει αυτήν τη νέα τάση, αντικαθιστώντας το κλασικό ρουζ και κραγιόν με τα φρέσκα κόκκινα κεράσια.

Τα κεράσια έχουν αποδειχτεί πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικό καλλυντικό για να προσθέσουν ένταση και λάμψη στο μακιγιάζ μας.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αφού προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας με foundation και concealer, παίρνετε ένα φρέσκο και καλά πλυμένο κεράσι. Το κόβετε στη μέση και χρησιμοποιείτε το εσωτερικό μέρος του κερασιού ως “καλλυντικό πινέλο”. Περνάτε ταμποναριστά το κόκκινο χρώμα του κερασιού στα ζυγωματικά, τα χείλη και την άκρη της μύτης σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να απλώσετε απαλά το χρώμα και να ενσωματώσετε τα κεράσια στο μακιγιάζ σας, δίνοντας μια φρέσκια και υγιή εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Τα κεράσια έχουν αποδειχτεί πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικό καλλυντικό για να προσθέσουν ένταση και λάμψη στο μακιγιάζ μας.

Για τα χείλη, μπορείτε να τονίσετε το αποτέλεσμα περισσότερο με την προσθήκη lip gloss, προσδίδοντας λάμψη και υγρότητα. Αυτό το απλό κόλπο μπορεί να δώσει μια νέα αύρα στο μακιγιάζ σας, δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό και φυσικό look που θα σας κάνει να λάμπετε όλο το καλοκαίρι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Skincare ρουτίνα κάτω των 30: Τα μυστικά που θα κάνουν τη διαφορά στο δέρμα σας

HerNewskl

Βacuchiol: Ανακαλύψαμε τη νέα ρετινόλη που δε δημιουργεί παρενέργειες!

HerNewskl

Μανικιούρ: Χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου

Her News