HerNews.gr
Beauty

Ροδόνερο: Το μαγικό συστατικό που ήρθε η στιγμή να σου συστηθεί!

To ροδόνερο είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα skincare συστατικά, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα περιποίησής σας.

Ποια είναι τα άγνωστα οφέλη του που θα σε κάνουν να το λατρέψεις; Oι ευεργετικές του ιδιότητες είναι αυτές που το καθιστούν μοναδικό στον κόσμο της ομορφιάς και ήρθε η στιγμή να σας συστηθεί.

Το ροδόνερο είναι ένα άκρως φυσικό προϊόν και δε δημιουργεί η καθημερινή χρήση του κάποια παρενέργεια σε αντίθεση με πολλά συστατικά. Πρωταρχικός του στόχος δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τη θρέψη της επιδερμίδας. Αυτό το οφείλει στο γεγονός πως περιέχει βιταμίνη C, η οποία με τη σειρά της έχει αντιοξειδωτική δράση.

ροδόνερο-hernews

Η μυρωδιά του είναι διακριτική και μαγευτική, αφού περιέχει ένα ελαφρύ άρωμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

Πώς θα μπορούσες να εντάξεις το ροδόνερο στην καθημερινή skincare ρουτίνα σου;

Καλό θα ήταν αρχικά, να το χρησιμοποίησεις ένα βήμα πριν εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα και αφού προηγηθεί η τελετουργία του καθαρισμου σου. Ο τρόπος που πρέπει να το απλώσεις είναι πολύ συγκεκριμένος: Απλώνεις με ταμποναριστές κινήσεις με ένα pad στην περιοχή του προσώπου σου.

Επίσης, μπορείς να το εφαρμόσεις μετά το ξήρισμα εφόσον εμφανιστεί κάποιος ερεθισμός στο δέρμα σου. Πάλι χρειάζεται να γίνει η εφαρμογή του ταμποναριστά διαφορετικά μπορείς να το ξεχάσεις. Σιγά-σιγά θα αρχίσει η επιδερμίδα σου να ανακουφίζεται. 

Το ροδόνερο μπορεί να λειτουργήσει και ως ντεμακιγιάζ, καθώς απομακρύψει τους ρύπους από το δέρμα και επιτυχάνει έναν βαθύ καθαρισμό. Κάποιες γυναίκες το χρησιμοποιούν και ως setting spray μετά το μακιγιαζ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν πως θα διατηρηθεί το μακιγιάζ τους αναλλοίωτο περισσότερες ώρες. Φυσικά, μπορείς να το έχεις μαζί σου στη τσάντα σου και για να φρεσκάρεσαι ώστε να αισθάνεσαι πιο ανανεωμένη και ξεκούραστη. 

ροδόνερο-hernews

Εϊναι από τα λίγα συστατικά που έχουν πολλαπλές χρήσεις και σε αυτό οφείλει και το γεγονός πως ειναι τόσο αγαπητό από τις beauty addict.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kόκκινο κραγιόν: Πώς θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας;

HerNewskl

Το πόσιμο νερό ενυδατώνει πραγματικά το δέρμα σας;

HerNews ka

Hairstyle: Ποιο κούρεμα θα πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το ζώδιό σας

HerNewskl