HerNews.gr
Διεθνή

Megan Fox: Αποκαλύπτει ότι έβγαινε με «πολύ διάσημους» ανθρώπους που ήταν «τρομακτικοί» πίσω από κλειστές πόρτες

Η Megan Fox η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Machine Gun Kelly, μίλησε για τις “καταχρηστικές σχέσεις” της με “πολύ διάσημους” ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο “Good Morning America” ​​την Τρίτη.

«Σε όλη μου τη ζωή, υπήρξα τουλάχιστον σε μία σχέση σωματικής κακοποίησης και αρκετές ψυχολογικά, πολύ καταχρηστικές σχέσεις», είπε.

«Έχω συνδεθεί δημόσια μόνο με λίγους ανθρώπους. Αλλά μοιράστηκα ενέργεια με — υποθέτω, θα μπορούσαμε να πούμε — που ήταν τρομακτικοί άνθρωποι και επίσης πολύ διάσημοι, πολύ διάσημοι. Αλλά κανείς δεν ξέρει ότι είχα εμπλακεί με αυτούς τους ανθρώπους».Μέγκαν Φοξ

Αν και η Fox δεν κατονόμασε τους άντρες στους οποίους αναφερόταν, στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Brian Austin Green και είχε ρομαντική σχέση με τους ηθοποιούς Shia LeBeouf και David Gallagher.

Η 37χρονη ηθοποιός φαινομενικά άφησε να εννοηθεί την κακοποίησή της στη νέα της ποιητική συλλογή , “Pretty Boys Are Poisonous”, που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.Μέγκαν Φοξ

Η Megan Fox ωστόσο, είπε ότι τα ποιήματα δεν πρέπει να θεωρηθούν ως απομνημονεύματα ή ως εκθέματα. Μάλιστα, επέλεξε ακόμη και να αποκλείσει κάποια κομμάτια του τραύματος που αντιμετώπισε για να αποφύγει οι θαυμαστές να συνδέουν τα σημεία της προσωπικής της ζωής.

Η σταρ του «Jennifer’s Body» αφιέρωσε αρκετά από τα ποιήματά της στον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος όπως είπε την ώθησε να εκδώσει το βιβλίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η Fox – η οποία άρχισε να βγαίνει με την ποπ σταρ τον Μάιο του 2020 – γράφει για έναν «32χρονο ναρκισσιστή» και μια «αληθινή αγάπη, δίδυμη φλόγα», που φαινομενικά είναι αναφορές στον Kelly.

Μίλησε ακόμη και για τη θλίψη που είχε από μια αποβολή σε ποιήματα με τίτλους «Εγώ» και «ΙΙ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: To βίντεο που την πιάνει η πρώην πεθερά της για να σωπάσει!

HerNewskl

Τζάστιν Μπίμπερ: Παρέλυσε το πρόσωπο του – Tι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt

Her News

Άλεκ Μπάλντουιν – Rust: Το όπλο εκπυρσοκρότησε στο γύρισμα- ‘Ολα όσα έγιναν γνωστά

Her News