HerNews.gr
Beauty

Οι ειδικοί μας αποκαλύπτουν τα σημεία που πρέπει να εφαρμόζουμε το ρουζ

Ρουζ

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα ομορφιάς που αποτελούν σταθερή προσθήκη στο νεσεσέρ μας ανεξαρτήτως εποχής. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να δώσουν στο μακιγιάζ μας αυτήν τη φρεσκάδα που ψάχνουμε για τα looks μας.

Τα υγρά ρουζ είναι προϊόντα ομορφιάς που μας προσφέρουν μια φυσική λάμψη και ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μας.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι αναμφίβολα το ρουζ, καθώς με μια απλή κίνηση μπορεί να αναζωογονήσει την επιδερμίδα μας, να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας ή να προσδώσει αυτό το ροδαλό χρώμα που αναβαθμίζει το μακιγιάζ μας. Πάντα, όμως, το ερώτημα σχετικά με τη σωστή εφαρμογή του ρουζ παραμένει. Ευτυχώς, και πάλι, τα κοινωνικά μέσα είναι εδώ για να μας παρέχουν τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Οι ειδικοί μας αποκαλύπτουν τα σημεία που πρέπει να εφαρμόζουμε το ρουζ

Καθώς χρησιμοποιείτε ένα ρουζ σε μορφή stick, αρχίζετε σχεδιάζοντας μια λεπτή γραμμή κάτω από την έξω γωνία του ματιού και στη συνέχεια δημιουργήστε ένα αντίστροφο τρίγωνο, με μία πλευρά να κατευθύνεται προς την κορυφή των ζυγωματικών και η άλλη προς το αυτί.

ρουζ

Αυτό το τρίγωνο αντιπροσωπεύει την ιδανική περιοχή για την εφαρμογή του ρουζ, ακολουθώντας το σχήμα του προσώπου μας. Έπειτα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αναμειγνύουμε το χρώμα προσεκτικά για να ταιριάζει με την επιδερμίδα μας. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνουμε ένα πιο ανασηκωμένο και φρέσκο look στο πρόσωπό μας. 

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σαλικυλικό οξύ: Το θαυματουργό συστατικό για τα μαλλιά

Her News

Το σημαντικότερο βήμα στην περιποίηση του προσώπου

Her News

Easter Nails: Πως να βάψεις τα νύχια σου το Πάσχα

Her News b